ninocka -> Kaj bi ve naredile... (22.7.2005 11:19:47)
|
Sej men se zdi to tudi butasto, ampak mam ene par kolegov, ki so to ze nekajkrat nardili in je blo vse OK. Al pa ko bo kadarkoli peljala za kaksnim tovornjakom, naj si zapise registrsko in gre prijavit. Jst nisem tak tip cloveka, da bi izkoriscala vse mozne stvari, napisala sem samo tisto kar sem zvedla od drugih. Po drugi starni pa tut tovornjakarji niso najbolj varni vozniki (sicer ze druga tema), ampak pri nas je ena betonarna in kako oni zapeljejo na cesto - ne mors verjet - ne pogleda ne levo, ne desno, sam pelje, izsiljujejo :grrr:, mojmu :love: je enkrat cez rdeco pelu :( . Dobr da je lubi hitr reagiru, ker ne vem kaj bi ostal od njega... No, pa saj niso vsi taki, ampak tam pr nam jih je kar vecina :zmeden: Naceloma pa tudi ti nimas pri prijavi razbite sipe konkretnega stika s tovornjakarjem, sej tud on ne more nc narest, da mu kaksen kamencek na cesti ne bi dol padu...se pac zgodi, zato so pa zavarovani...zavarovanje gre itak na racun firme (SCT, PRIMORJE....) Mogoce pa kera k dela v zavarovalnistvu ve kaj vec?
|
|
|
|