Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 14:27:37
|
|
|
|
nejcko
|
Včeraj zvečer sem pri previjanju opazila na nogici naše tamale črno piko. skušala sem jo obrisat in na robčku se je res poznala čisto rahla rjava sled, ampak res zelo rahla. Črna pika pa je ostala. Je pa pravzaprav luknjica in notri je črno, okolica te luknjice pa je rahlo pordečena. Danes se mi stvar zdi še večja. Skušala sem jo očistiti z alkoholom, pa ni šlo. Najprej sem mislila, da se je mala na kaj usedla, vendar na trenirki in na žabicah ni bilo nobene sledi. Pomislila sem tudi na klopa, pa je nemogoče, saj ni bila nikjer, razen v vozičku. Prosim, poglejte v album in podajte mnenje, preden vsa panična letim k zdravniku! Mogoče je res samo znamenje, samo mi je res čudna tale zadeva Hvala
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 14:35:25
|
|
|
|
Sibil_
|
Na tvojem mestu bi šla k pediatru, ker znamenja navadno ne pordečijo.A si sigurna da se ni kam udarila? Včasih pride od udarca kaka taka ranica, ampak tista rdečina okrog?:zmeden: Moj nasvet je da pojdi k pediatru pokazat.:kuza: LP pa upam da ni nič resnega, Sibil
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 14:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
zelo slabo se vidi, ampak mogoče je pa vseeno klop. Poizkusi z oljem in drugimi stvarmi za odstranitev klopa. Čimprej da ne boste imeli kakih problemov. Sicer pa bi jaz take stvari raje peljala pokazat v bolnico. Nikoli ne veš. Borelioza pride v kri 24 ur po tem ko klop ugrizne, meningitis pa takoj. Misliš da v vozičku ne bi mogla dobit klopa? Lahko pa si ga tudi ti al pa kdo drug na obleki prinesla, potem pa je šel nanjo. Upam da čiprej rešita to zadevo. LP Tasha
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 14:39:30
|
|
|
|
Ajsha
|
Jaz bi čisto takoj šla - s takimi stvarmi se ni za hecat. Zgleda ker resno, ampak tako na pogled se ne da določiti, kej bi bila. LP!
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 14:44:24
|
|
|
|
mamsi
|
Pejt pokazat pediatru.
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 15:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tega ne bi čisto nič mrcvarila in bi šla takoj h pediatru. :metulj:
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 16:21:27
|
|
|
|
Trebnje
|
Takoj k zdravniku.
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 19:12:59
|
|
|
|
puncica
|
Tudi jaz bi šla takoj k zdravniku, mal čudno je to:zmeden2:
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 21:18:43
|
|
|
|
BONI*
|
Tako kot so ti že druge svetovale, čim prej k pediatru pokazat. Rdeč rob kaže na vnetje.
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 21:44:50
|
|
|
|
lin
|
Jaz bi šla k pediatru.Pojdi in to čim prej!
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 21:47:45
|
|
|
|
nejcko
|
No, bili smo pri zdravniku in hvala bogu ni nič hujšega. Sem bila pa čisto presenečena, ker sem prvič v življenju slišala, da se lahko kaj takega sploh zgodi. Torej, čim sem dr. pokazala to piko, me je vprašala, če sem tamalo kaj s Hipermanganom umivala. In sem jo res, ker je imela zelo zelo vneto ritko in sem jo umivala s Hipermanganom, ker zelo pomaga, vsaj po mojih dvoletnih izkušnjah pri starejšem sinu. Za vse tiste, ki ne veste, kaj je to; to je tak vijoličen prah, ki ga daš čisto čisto malo - par zrnc v vodo, da se obarva vijolično, in s tem umivaš. Je zelo dober antiseptik. No in dr. reče, da je ta pikica ožganina od enega kristalčka tega prahu, ki se očitno ni dobro stopil. Me je skoraj na rit vrglo, ker si nisem niti v sanjah predstavljala, da je ta stvar tako hajsna. Kot sem že napisala - Hipermangan sem pri sinu redno uporabljala dve leti, pa se mi to nikoli ni zgodilo. Torej tiste, ki ga uporabljate - pazite, da se res dobro raztopi. Zdaj pa ji moram dajati obkladke in izpirati s kamilicami in upam, da bo čim prej izginilo.
|
|
|
|
Kaj bi to bilo - prosim za mnenje 28.4.2005 21:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Pohvaljena zdravica! Zgleda, da imajo s tem izkušnje, če je takoj na to posumila. Dobro, da vemo. Pri noricah tudi uporabljajo ta hipermangan.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?