nejcko -> Kaj bi to bilo - prosim za mnenje (28.4.2005 21:47:45)
|
No, bili smo pri zdravniku in hvala bogu ni nič hujšega. Sem bila pa čisto presenečena, ker sem prvič v življenju slišala, da se lahko kaj takega sploh zgodi. Torej, čim sem dr. pokazala to piko, me je vprašala, če sem tamalo kaj s Hipermanganom umivala. In sem jo res, ker je imela zelo zelo vneto ritko in sem jo umivala s Hipermanganom, ker zelo pomaga, vsaj po mojih dvoletnih izkušnjah pri starejšem sinu. Za vse tiste, ki ne veste, kaj je to; to je tak vijoličen prah, ki ga daš čisto čisto malo - par zrnc v vodo, da se obarva vijolično, in s tem umivaš. Je zelo dober antiseptik. No in dr. reče, da je ta pikica ožganina od enega kristalčka tega prahu, ki se očitno ni dobro stopil. Me je skoraj na rit vrglo, ker si nisem niti v sanjah predstavljala, da je ta stvar tako hajsna. Kot sem že napisala - Hipermangan sem pri sinu redno uporabljala dve leti, pa se mi to nikoli ni zgodilo. Torej tiste, ki ga uporabljate - pazite, da se res dobro raztopi. Zdaj pa ji moram dajati obkladke in izpirati s kamilicami in upam, da bo čim prej izginilo.
|
|
|
|