Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 12:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč. Kaj pa naj bi? Stran bi šla in ju pustila, da v miru napravita svoje.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 12:30:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Začela bi ogorčeno kričat in mlatit po njima z valarjem. Edina pravilna reakcija, če kogarkoli zalotiš pri seksu. Lepo te prosim .
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 12:37:45
|
|
|
|
soncece24
|
ko smo bili skupaj a morju sta bila ata in njegova žena v sosednji sobi zelo glasna , nisem mislila, da je foter pri svojih 55-ih še tak "vzdržljiv", he he. Malo mi je bilo smešno vse skupaj, ampak saj pa je to normalno, no, vsaj meni se tak zdi ;-) Verjetno pa je drugače, če jih zalotiš, ko si še bolj majhen, takrat bi se jaz verjetno drla: ata, bejži dol z mame, saj jo boš pomečkal (ata ma 150 kg, mama pa 50, hi hi)
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 12:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, sem potem jaz čudna, ker če si jih jaz predstavljam, pomislim na bljak.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 12:53:34
|
|
|
|
kepa*
|
Ne, nisi, saj men tud ni v interesu, da bi si ju ravno predstavljala.
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 12:58:15
|
|
|
|
mammy26
|
pa pomislimo kaj bi pa naši otroci govorili o nas, ko se bodo ista vprašanja spraševali čez 20 let. Nekaterim od nas, se samo misel na to zdi čudna, a tudi mi bomo nekoč v njihovih letih.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 13:13:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Resnično ne razumem, zakaj bi bilo to, da imajo naši straši spolne odnose, bljak. A mi smo pa brezmadežno prišli na svet, ali kaj? Torej bi morala midva zdaj, ko imava otroka in ko čez nekaj let zaključiva z reprodukcijo, nehati seksasti, ker bi se to mojim otrokom lahko zdelo bljak? Mi na kraj pameti ne pade. In kaj sem po besedah moje mame izjavila jaz, ko sem ju zalotila, takrat stara nekje 3 leta? "Ti ti ati, kaj pa delaš, te bom po nagi riti". Ko sem ju enkrat zalotila v puberteti, sem se pa diskretno odstranila. Verjeli ali ne, to ni pri meni pustilo nobenih hujši psihičnih posledic. Ali pač ?
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 13:26:30
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA Kaj bi izjavili, ali storili, če bi videli starše seksati?
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 14:14:09
|
|
|
|
ZARA
|
Jst bi bla šokirana.Pa ne zato, ker seksata, ampak zato ker sta že kar v letih.
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 14:27:50
|
|
|
|
daddy
|
A te muči "elektrin kompleks"? Ja kako pa misliš da si ti prišla na svet? Starši seveda seksajo in starši seksaMo. Res ne vem kaj je tu čudnega, bolj je čudno pri tistih, ki ne.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 14:28:34
|
|
|
|
KIRA
|
teoretični on raktičnonemogoče. ne živita več skupaj. najbrž pa ne bi rekla nič. sej jest tud seksam. Če ne bi, ne bi imela 2 tako lepih punčk....
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 15:27:25
|
|
|
|
dory
|
Pomoje ne bi blo glih prijetno, ne zame ne za onedva...ampak bi se na hitr pobrala in bi mi blo se lep cas mal neroden...ampak konc koncev...ne vem zakaj tud pol ne bi mogl sexat...a mi tud ne bomo al kaj
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 16:26:56
|
|
|
|
KRISS
|
Joj kar kap bi me trofla
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 17:44:22
|
|
|
|
gaja*
|
no, men bi blo mal neprijetno in nerodno če bi ju glih zalotla , čeprav hvala bogu, da še seksajo, saj to je užitek, ne? In tako sta mene, pa mojo sestro nardila... (se jima je posrečlo, ne?? ) saj upam, da bom jaz tud takrat, ko bom čez petdeset No pač, naj kolk jima paše, zdaj mata končno mir u hiši!!
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 18:19:37
|
|
|
|
anajaja
|
Ja če bi vedl, da sm jih zalotla, pol bi se verjetno kr v zemlo pogrezlna... Drgač pa hvala bogu, če še seksata pr teh letih , me prov nč ne moti.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 18:21:32
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz bi bila vesela za njiju, ko sem bila mlajsa, bi mi bilo pa najbrz bedno.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 18:25:32
|
|
|
|
karmy
|
ja enkrat sta bila moja starša kar glasna...pa sem bla 12 let stara in sem mojo mamo mau pohecala: ja ja...kaj sta pa delala da sta bla tako glasna.... ona: ah nič nič in zafarbala k purman... to se mi zdi bolj smešno... bolj nerodno in bedno se mi je zdelo k je ona mene zasačla...
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 18:44:36
|
|
|
|
lelaval
|
To se praktično ne more zgodit, ker je moj oče že umr, mama pa noče nobenega več . Če pa bi se to res zgodilo, pa bi se diskretno umaknila, da jih ne bi motila pri tako lepem opravilu.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 20:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy A te muči "elektrin kompleks"? Ja kako pa misliš da si ti prišla na svet? Starši seveda seksajo in starši seksaMo. Res ne vem kaj je tu čudnega, bolj je čudno pri tistih, ki ne. daddy ne muči me elektrin kompleks, pa tudi nič nimam proti temu, če seksata. Ja, hvala bogu, če še seksata. Mogoče sem se narobe izrazila. Hotela sem povedati, da ker sta v letih si ju ne morem predstavljati, ker ko vidim kako seksata, se mi zdi smešno in ja bljak. Saj si tudi tista bakica, ki ji vse dol visi, ne obleče mini krila in dekolteja do popka in šeta ulicom, saj bi se drugim zdelo smešno in neokusno ali bljak.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 21:41:26
|
|
|
|
snorlax
|
Jaz priznam, da bi mi bilo malo nerodno. Sem pač bolj zaplankane sorte. Tudi, ko je bila stara mama bolna in sem jo umivala in preoblačila, sem imela tak čuden občutek, ko sem jo videla nago. Ampak potem sem to odmislila in sem jo gledala, kot človeka, ki potrebuje pomoč, ne kot staro mamo. Verjetno je to kriva vzgoja, kajti pri nas doma je bila spolnost vedno tabu tema in je nakako še danes. Jaz se s svojim sinom veliko bolj sproščeno pogovarjam o seksu, kot pa s svojo mamo. Pa vidim, da je mami bolj nerodno kot meni. Moja starša sta zelo starokopitna kar se tega tiče in sta se verjetno vedno skrivala, ker ju nikoli nisem videla, niti slišala.
< Sporočilo je popravil snorlax -- 21.1.2006 21:45:53 >
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 21:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah daj no, Urška, a nisi ti že odrasla oseba?
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 22:09:14
|
|
|
|
Gina
|
MOja dva sta se vedno sredi popoldneva zaklenila v spalnico, če jima je pasalo.Meni se je to zdela normalna in naravna stvar, pa saj je tudi bila. Nikoli nisem ravno medtem razmišljala in si kaj preveč slikovito predstavljala, kako seksata. Samo problem je bil v tem, da je moj mali brat(ec)medtem včasih po pol ure skupaj tolkel po njunih vratih . Ne vem kako ju ni minilo. Mi je pa bilo nekoč nerodno, ko sem zalotila mojo frendico s svojim tipom seksat pri nas na vikendu. Smo ji za hec odprli vrata in ju slikali. NIsmo v resnici mislili, da kaj počneta in še manj, da direkt pred vrati. POtem sem sliko strgala, ona je bila pa užaljena, ker je nisem shranila. Kolk smo ljudje prismojeni, a ne. Aja, meni se zdi čist normalno, da tudi starejši seksajo in nič se mi to ne zdi grdo, čist super je to.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 22:09:36
|
|
|
|
Maček Muri
|
Al bina, dobro vprašanje Kaj bi naredila? Diskretno bi se umaknila. Kaj bi rekla? In kaj naj bi po tvoje rekla? A imam kaj za komentirat? Sicer pa, seks je ena od osnovnih bioloških potreb in ni privilegij mladih in estetsko dovršenih osebkov - pa tudi če bi bilo je to zelo relativno, kaj je primerna starost in kaj je lepo. Urška, sicer pa tole vprašanje ni bilo prvo globokoumno, tako, da je vsaka beseda odveč.
|
|
|
|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 21.1.2006 22:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Muri, tudi s tvojim zadnjim stavkom se strinjam.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?