|
RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če... 22.1.2006 9:25:53
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa sem ugotovila, zakaj je treba biti včasih anonimen. To je bilo pač moje mnenje. Hvala Bogu, da nimamo vsi istega mnenja, hvala Bogu, da nismo vsi enako vzgojeni. Če se komu zdi, da so moja vprašanja globokoumna, jih naj preskoči, pošlje 20 RR-vkam ZS, z vsebino, glej kako butasto spet URSKA sprašuje ali pa enostavno naj napiše svoje mnenje. Če boste šli malo skozi prebrat, lahko ugotovite, da ni samo moje mnenje takšno. In sem 100%, da čim so prebrali vaše napade name, da si je marikdo premislil napisati tudi svoje mnenje, samo zato, da ne bi rad ostal napaden. Glede napadov in nestrpnosti na RR, si lahko preberemo vse več tem. Pa tudi tam se napada. Kot, da je to nekaterim (ponavadi istim) posameznikom to všeč. Dosti jih je zato tudi odšlo z RR-a. Jaz ne bom. Imam pravico biti gor, kot tudi to, da imam pravico spraševati kakrkoli, pa naj je še tako butasto, globokoumno ali plitko vprašanje. Če kaj vprašam, imam že razlog, zakaj sem to vprašala. Želim si pa čim več različnih mnenj in ne napadov. Jaz sem tu gor zato, da lahko komu pomagam, da butnem kakšno tudi zato, da nekomu samo polepšam dan, da kdo meni pomaga in ne zato, da bi bila središče napadov. Pesmarico sem z veseljem razposlala, čez 200-tim, RR-vkam. In res žalostno, da sem ugotovila, da me nekatere med njimi obmetavajo s paradajzi ali so me pa že prej. Vendar, če me je kdo prosil, sem mu poslala. No spet eno moje mnenje. Zdaj pa lahko greste spet v napad!
|
|
|