Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! 2.3.2012 10:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda. Najnovejsa popestritev bo,na zeljo mojega moza, se en moski zraven.
|
|
|
|
RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! 2.3.2012 11:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Najnovejsa popestritev bo,na zeljo mojega moza, se en moski zraven. Dober je ta tvoj mož, res zanimivo Midva s partnerjem pa ne menjava....samo po misjonarsko celih 8 let ..... Moja fantazija pa je, da bi npr. z ljubimcem (ker z možem ne bi mogla) in še z eno žensko. Vendar mislim, da če bi do tega res prišlo, ne vem, če bi resnično to izvedla. Po moje bi se umaknila.... Verjetno je samo fantazija in bo pri tem ostalo.
|
|
|
|
RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! 2.3.2012 12:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Je ne?! Najprej je tudi meni blo cudno,ampak je to njegova fantazija, ki bi jo rad uresnicil. Mene pa itak mika double penetration
|
|
|
|
RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! 2.3.2012 14:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja valda.... Ne bi mogel gledat kako drugi mojo ženo žgečka, pa da je nevem kdo. Raje si dam opasač gor pa ji sam porihtam obe luknjici. Pa še velikosti lahko zbirajavascript:void(AddText(' '))
|
|
|
|
RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! 9.3.2012 11:58:01
|
|
|
|
kalbo
|
Kaj je zdej to, zbirališče anonimnih najstnikov?
|
|
|
|
RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! 12.3.2012 20:48:55
|
|
|
|
aknela123
|
ah, na tej temi pa nič novega.... nič več ne seksate?... ali se nič več ne hvalite?...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?