Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! (2.3.2012 9:07:17)

Pozdravljeni.

Z ženo uživava v najini spolnosti, ki je fantastična. Vsakih toliko časa se domisliva kaj drugačnega, malo začiniva predigro, ter samo ljubljenje. Pred dvema letoma sva po dolgem premoru začela odkrivati čare analnega sexa, katerega sva do tedaj bolj poredko prakticirala. Občutki ob tem so bili na obeh straneh enkratni, orgazmi čudoviti a sva se po približno pol leta naveličala tega ter celotno zadevo malo zanemarila. Večkrat sva se že pogovarjala o tem, da bi bilo super spet malo probat, pa..... vem, da bova kmalu. Se že veselim [sm=bravo.gif]. Mogoče nama trenutno manjka malo sproščenosti.
Zanima me ali vi tudi kaj prakticirate menjavanje tehnike in načine, da sex malo popestrite?[sm=hudicek1.gif]'

Anonimen -> RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! (2.3.2012 10:56:43)

Seveda. Najnovejsa popestritev bo,na zeljo mojega moza, se en moski zraven.[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! (2.3.2012 11:36:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najnovejsa popestritev bo,na zeljo mojega moza, se en moski zraven.[sm=smiley1.gif]

Dober je ta tvoj mož, res zanimivo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]  Midva s partnerjem pa ne menjava....samo po misjonarsko celih 8 let .....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Moja fantazija pa je, da bi npr. z ljubimcem (ker z možem ne bi mogla) in še z eno žensko. Vendar mislim, da če bi do tega res prišlo, ne vem, če bi resnično to izvedla. Po moje bi se umaknila.... Verjetno je samo fantazija in bo pri tem ostalo.

Anonimen -> RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! (2.3.2012 12:40:37)

Je ne?! Najprej je tudi meni blo cudno,ampak je to njegova fantazija, ki bi jo rad uresnicil. Mene pa itak mika double penetration[sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! (2.3.2012 14:02:30)

Ja valda.... Ne bi mogel gledat kako drugi mojo ženo žgečka, pa da je nevem kdo. Raje si dam opasač gor pa ji sam porihtam obe luknjici. Pa še velikosti lahko zbirajavascript:void(AddText('[sm=jezicek.gif]'))

kalbo -> RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! (9.3.2012 11:58:01)

Kaj je zdej to, zbirališče anonimnih najstnikov?

aknela123 -> RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! (12.3.2012 20:48:55)

ah, na tej temi pa nič novega.... nič več ne seksate?... ali se nič več ne hvalite?...

posh -> RE: Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal! (14.3.2012 13:11:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljeni.

Z ženo uživava v najini spolnosti, ki je fantastična.

Kaj 'češ za Boga milega tu še pisat?!

Stran: [1]