|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašice
9.9.2006 20:17:43   
maca123
Zečeli smo z uvajanjem kašice tako da mu vsak dan zveček pripravim mleko in vanj vmešam dve do tri žlice kašice. To nekako poje ampak ne prav rad čeprav sem mu kupila kašico z okusom banane. Zdaj pa ne vem ali prav pripravljam kašico ali bi mogla bolj gosto in jo ponuditi na žlico ali je prav da mu jo ponudim v flaški?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašice
9.9.2006 21:23:17   
lenika
Koliko je pa star tvoj otroček? Mogoče pa še ni pripravljen na gosto hrano.

(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2006 21:28:09   
Miss Piggy
Mislim, da bi bilo bolje, če bi otroku ponudila gosto kašico na žličko. Saj traja nekaj dni, da se navadi lepo jesti, kašica v flaški je po moje bolj primerna že a malo starejše dojenčke, ki mogoče potrebijejo bolj "močen" obrok na flašo, vmes pa normalno gosta kašica na žlico.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2006 22:20:12   
eya
Mogoče mu iz flaške noče tako tečt, pa se matra in prej obupa.
Po moje je bolje, da mu ponudiš kašico po žlički, saj se mora naučit požirati. Sprva naj bo precej redka, ko bo osvojil hranjenje po žlički, pa mu jo zgosti.

Smo pa tudi mi ravno v uvajanju kašic user posted image

(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2006 9:07:50   
maca123
Ja naš malček je star že 5 mesecev. Danes bom probala kašico na žličko.
Najlepša hvala za odgovor. Malo se še lovimo ampak upam da bomo počasi osvojili vse te navade.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2006 17:04:48   
bobek05
jaz sem našemu 1. ponudila kašico (Hipp-breskev) pri 4,5m - na žlico... 2 dni je je bilo več okrog njega kot v njegovih ustih, potem pa jih je začel na veliko pospravljat user posted image

čokolino, čoko lešnik, razne sadne kašice itd. sem mu jaz dala kasneje kot npr. malico in moram priznat, da na začetku ni kazal pretiranega navdušenja, zdaj pa rad poje - malo za spremembo

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2006 20:03:31   
maca123
Glede kašic še eno vprašanje ali naj bi bil obrok kašice samostojen obrok? Namreč na začetku gotovo še ne, ker danes sem ga mogla prej nahranit po flaški potem čez kake pol urice je pa pojedel tri majhne žličke kašice. Ali je to pravilno?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2006 21:50:08   
eya
3 majhne žličke ne morejo biti samostojen obrok, so samo uvod v spoznavanje GH. Jutri bo pojedel že mogoče več. Kdaj pa bo to samostojen obrok, ti bo "povedal" otrok sam-ko ne bo zahteval dojenja ali mleka še po kašici.

(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

kupovanje vozička
chebeltza

Bi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?

da (37%)

ne (10%)

ne vem (7%)

odvisno od cene (13%)

odvisno od modela ter opreme (25%)

ne potrebujemo več vozička (8%)

Število vseh glasov: 470

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!