|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašica in materino mleko
13.12.2010 21:49:20   
Lantea
Imam "težavo", če se lahko temu tako reče. Bolj je vprašanje.. Riževo kašico ali pa rižolino te dni mešam s svojim mlekom. In ko zmešam je še primerno gosto, minutko po tem pa postane vse skupaj tekočeuser posted image . Danes sem celo zmešala še bolj gosto, kot sem ji drugače imela namen dati, ampak do takrat, da sem prišla do nje in ji začela dajat, je bilo že vse skupaj utekočinjenouser posted image . Zakaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašica in materino mleko
14.12.2010 10:05:16   
smokyhawk
hehe...to se je meni tudi delalo,ko sn z mlekom delala adaptiranim.....ko sem pričela z alpskim je blo boljšuser posted image user posted image nevem v čem je skrivnost,mogoče v sestavi mleka da majo kakšne encime al kaj da hitreje zredčijo, nimam pojma....user posted image

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kašica in materino mleko
14.12.2010 10:36:52   
tix
jaz delam mlečni riž od milupa, že ima dodan AM in tudi po nekaj minutah postane voden itak do takrat že poje kaj je imel namen in se s tem ne obremenjujem :) 

(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kašica in materino mleko
14.12.2010 10:59:23   
Lantea
user posted image  Hvala. Saj drugač mi je vseen, sam naša je tak živček, niti sekunde pri miru, sploh pa medtem ko jo hranim po žlički. To mora brcat, pa zraven mojo roko držat, k mamica pač čist prepočasi v usta nosiuser posted image . In ker je na žlički tako tekoče, to leti vsepovprek. Če je pa gosteje, pa vsaj na žlički ostane, da prinesem do ust.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kašica in materino mleko
14.12.2010 22:50:45   
deveta
Mislim da gre za povsem kemijsko zadevo in ni gostota odvisna od mleka ampak temperature. Če tekočina ni dovolj topla ne pride do retrogradacije škroba, ki je prisoten v kašici in se ne zgosti prav. če daš not skoraj vročo tekočino, se bo bolje zgostilo in ostalo dlje gosto. To sem ugotovila z eksperimentiranjem, ker naša tekoče sploh ni marala jestuser posted image . tako, da sem pol ukinla delanje kašic s svojim mlekom, saj ni bilo dovolj toplo, segrevala pa ga nisem.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kašica in materino mleko
15.12.2010 11:00:24   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Mislim da gre za povsem kemijsko zadevo in ni gostota odvisna od mleka ampak temperature. Če tekočina ni dovolj topla ne pride do retrogradacije škroba, ki je prisoten v kašici in se ne zgosti prav. če daš not skoraj vročo tekočino, se bo bolje zgostilo in ostalo dlje gosto. To sem ugotovila z eksperimentiranjem, ker naša tekoče sploh ni marala jestuser posted image . tako, da sem pol ukinla delanje kašic s svojim mlekom, saj ni bilo dovolj toplo, segrevala pa ga nisem.


Samo čokolino lahk komot narediš s hladnim mlekom in je trd kar nekaj časauser posted image . Eksperimentiranje v študenstkih časihuser posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kašica in materino mleko
15.12.2010 12:43:35   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2


IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Mislim da gre za povsem kemijsko zadevo in ni gostota odvisna od mleka ampak temperature. Če tekočina ni dovolj topla ne pride do retrogradacije škroba, ki je prisoten v kašici in se ne zgosti prav. če daš not skoraj vročo tekočino, se bo bolje zgostilo in ostalo dlje gosto. To sem ugotovila z eksperimentiranjem, ker naša tekoče sploh ni marala jestuser posted image . tako, da sem pol ukinla delanje kašic s svojim mlekom, saj ni bilo dovolj toplo, segrevala pa ga nisem.


Samo čokolino lahk komot narediš s hladnim mlekom in je trd kar nekaj časauser posted image . Eksperimentiranje v študenstkih časihuser posted image user posted image


Ja linoti so drugače narejeni (tehnološki postopek priprave je drugačen), to velja predvsem bolj za tiste "manj obdelane" kašice tipa Riževi kosmiči Hipp in podobno. Za čokolino vem, da je dlje kompaktni ker ga sestra od moža ponavadi zmeraj je s hladnim mlekomuser posted image . Tako, da eksperimentiranje v študentskih letih držiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?