|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašelj zvečer
16.5.2010 21:11:10   
nina166
Vem da je o tem že veliko napisanega in tudi sama sem že skoraj diplomirala iz tega našega kašlja.

Sin (4 leta) je prehlajen. Malo je bruhal, ima drisko in kašlja. Čez dan kašlja zelo malo, zvečer ko pa se vleže v sobo pa začne ful nabijat. Potem nekaj časa kašlja in ko zaspi se mu spet umiri. Zakaj mislite, da kašlja ravno ko se vleže v sobo?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašelj zvečer
16.5.2010 22:09:43   
Brinčika
Mogoče je malo hladnejši zrak kot v drugih prostorih ali pa je tam  kaj na kaj je alergičen? Sama osebno sem lani ugotovila da ko sem stopila na balkon sem avtomatsko začela kašljat, potem pa grem na testiranje  in se ugotovi da sem alergična na cvetni prah, brezo, jelšo, lesko, prej pa nisem bila nikoli alergična na nič - balkon je gledal na gozd, ki je bil 20 m stran.
Jaz naši ko kašlja dam višji vzglavnik, to ji pomaga da se ji kašelj umiri. A je suh kašelj?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2010 6:49:41   
ledenaa
POnoči je kašelj pogostejši. Zaradi vodoravnega položaja sluz iz nosu zateka nazaj v žrelo, kjer se nabira kot sluzna gmota, ki draži na kašelj. Dvignite vzglavje, pred spanjem očistite nos in dajte Operil.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2010 7:04:33   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

POnoči je kašelj pogostejši. Zaradi vodoravnega položaja sluz iz nosu zateka nazaj v žrelo, kjer se nabira kot sluzna gmota, ki draži na kašelj. Dvignite vzglavje, pred spanjem očistite nos in dajte Operil.

Tako.
Tudi naš ponoči pogosteje kašlja če je bolan, ima prav napad kašlja, potem pa mir. Naredimo tako kot je ledeena napisala, plus inhalacije. Zvečer pred spanjem mu pa v sobi naredim paro in potem gre spat. Je precej bolje

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2010 9:53:57   
jajula
tudi pri naši mali je ravno zdaj tako, moja teorija pa da zato, ker ji je čez dan skoz malo teklo iz nosa, ko pa se je ulegla ji je teklo v grlo jo je dražilo, zato je kašljala. no zdaj ko ima manj smrkav nos, tudi zvečer ko se uleže več ne kašlja.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?