Kašelj zvečer (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

nina166 -> Kašelj zvečer (16.5.2010 21:11:10)

Vem da je o tem že veliko napisanega in tudi sama sem že skoraj diplomirala iz tega našega kašlja.

Sin (4 leta) je prehlajen. Malo je bruhal, ima drisko in kašlja. Čez dan kašlja zelo malo, zvečer ko pa se vleže v sobo pa začne ful nabijat. Potem nekaj časa kašlja in ko zaspi se mu spet umiri. Zakaj mislite, da kašlja ravno ko se vleže v sobo?

Brinčika -> RE: Kašelj zvečer (16.5.2010 22:09:43)

Mogoče je malo hladnejši zrak kot v drugih prostorih ali pa je tam  kaj na kaj je alergičen? Sama osebno sem lani ugotovila da ko sem stopila na balkon sem avtomatsko začela kašljat, potem pa grem na testiranje  in se ugotovi da sem alergična na cvetni prah, brezo, jelšo, lesko, prej pa nisem bila nikoli alergična na nič - balkon je gledal na gozd, ki je bil 20 m stran.
Jaz naši ko kašlja dam višji vzglavnik, to ji pomaga da se ji kašelj umiri. A je suh kašelj?

ledenaa -> RE: Kašelj zvečer (17.5.2010 6:49:41)

POnoči je kašelj pogostejši. Zaradi vodoravnega položaja sluz iz nosu zateka nazaj v žrelo, kjer se nabira kot sluzna gmota, ki draži na kašelj. Dvignite vzglavje, pred spanjem očistite nos in dajte Operil.

Hope2 -> RE: Kašelj zvečer (17.5.2010 7:04:33)

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

POnoči je kašelj pogostejši. Zaradi vodoravnega položaja sluz iz nosu zateka nazaj v žrelo, kjer se nabira kot sluzna gmota, ki draži na kašelj. Dvignite vzglavje, pred spanjem očistite nos in dajte Operil.

Tako.
Tudi naš ponoči pogosteje kašlja če je bolan, ima prav napad kašlja, potem pa mir. Naredimo tako kot je ledeena napisala, plus inhalacije. Zvečer pred spanjem mu pa v sobi naredim paro in potem gre spat. Je precej bolje

jajula -> RE: Kašelj zvečer (17.5.2010 9:53:57)

tudi pri naši mali je ravno zdaj tako, moja teorija pa da zato, ker ji je čez dan skoz malo teklo iz nosa, ko pa se je ulegla ji je teklo v grlo jo je dražilo, zato je kašljala. no zdaj ko ima manj smrkav nos, tudi zvečer ko se uleže več ne kašlja.

Stran: [1]