![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kašica in materino mleko 14.12.2010 10:05:16
|
|
|
|
smokyhawk
|
hehe...to se je meni tudi delalo,ko sn z mlekom delala adaptiranim.....ko sem pričela z alpskim je blo boljš nevem v čem je skrivnost,mogoče v sestavi mleka da majo kakšne encime al kaj da hitreje zredčijo, nimam pojma....
|
|
|
|
RE: Kašica in materino mleko 14.12.2010 10:36:52
|
|
|
|
tix
|
jaz delam mlečni riž od milupa, že ima dodan AM in tudi po nekaj minutah postane voden itak do takrat že poje kaj je imel namen in se s tem ne obremenjujem :)
|
|
|
|
RE: Kašica in materino mleko 14.12.2010 10:59:23
|
|
|
|
Lantea
|
Hvala. Saj drugač mi je vseen, sam naša je tak živček, niti sekunde pri miru, sploh pa medtem ko jo hranim po žlički. To mora brcat, pa zraven mojo roko držat, k mamica pač čist prepočasi v usta nosi . In ker je na žlički tako tekoče, to leti vsepovprek. Če je pa gosteje, pa vsaj na žlički ostane, da prinesem do ust.
|
|
|
|
RE: Kašica in materino mleko 14.12.2010 22:50:45
|
|
|
|
deveta
|
Mislim da gre za povsem kemijsko zadevo in ni gostota odvisna od mleka ampak temperature. Če tekočina ni dovolj topla ne pride do retrogradacije škroba, ki je prisoten v kašici in se ne zgosti prav. če daš not skoraj vročo tekočino, se bo bolje zgostilo in ostalo dlje gosto. To sem ugotovila z eksperimentiranjem, ker naša tekoče sploh ni marala jest . tako, da sem pol ukinla delanje kašic s svojim mlekom, saj ni bilo dovolj toplo, segrevala pa ga nisem.
|
|
|
|
RE: Kašica in materino mleko 15.12.2010 11:00:24
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: deveta Mislim da gre za povsem kemijsko zadevo in ni gostota odvisna od mleka ampak temperature. Če tekočina ni dovolj topla ne pride do retrogradacije škroba, ki je prisoten v kašici in se ne zgosti prav. če daš not skoraj vročo tekočino, se bo bolje zgostilo in ostalo dlje gosto. To sem ugotovila z eksperimentiranjem, ker naša tekoče sploh ni marala jest . tako, da sem pol ukinla delanje kašic s svojim mlekom, saj ni bilo dovolj toplo, segrevala pa ga nisem. Samo čokolino lahk komot narediš s hladnim mlekom in je trd kar nekaj časa . Eksperimentiranje v študenstkih časih
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.