|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KRČI
4.8.2006 21:27:11   
danaja1
Drage nosečnice!
Zanima me če ima še kaka podobne probleme kot jih imam jaz. In sicer sem v 24 tednu nosečnosti in se mi redno pojavljajo krči v nogah če slučajno pozabim popiti magnezij, zadnjič pa me je zagrablo še na desni strani spodnjega dela trebuha. To se mi je zgodilo ko sem se zbudila in sem se komaj obrnila na postelji, komaj sem vstala s postelje, komaj sem pa na desno nogo stoplauser posted image .
Takoj sem šla v porodnišnico, kjer so mi pregledali maternični vrat, ledvice, žolč. Vse je bilo Ok. Ampak do večera se pravi 12 ur me je držalo, tako me je bolelo da je bilo za znort. Baje da je bil krč. Včeraj so me spustil dam, toda še vedno na tem mestu čutim bolečino. Sedaj pijem magnesol.

<lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRČI
4.8.2006 21:42:22   
Jančika_
Jemlji še kalcij, recimo šumečke Ca-C Sandoz ali kaj podobnega. Prav tako preprečuje krče, ampak ne smeš jih jemati skupaj z magnezijem, ker se ovirata pri absorbciji. Vzemi eno zvečer in eno zjutraj recimo. Jaz sem v prvi nosečnosti imela kar fajn krče v mečih, zdaj drugič sem pa že takoj začela jemati to dvoje in me ni do konca niti enkrat zgrabilo.

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.8.2006 23:38:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2006 17:41:35   
leni10
Proti krčem pomagajo tudi šumeče tablete Magnesol

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2006 18:08:21   
Anonimen
tud mene matrajo krči v mečih..enkrat me je v obe noge hkrati...potem moraš samo vstat (kakor veš in znaš) pa HODIT!!!
pijem pa tud jaz magnesol. pa pomaga

(odgovor članu leni10)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?