KRČI (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

danaja1 -> KRČI (4.8.2006 21:27:11)

Drage nosečnice!
Zanima me če ima še kaka podobne probleme kot jih imam jaz. In sicer sem v 24 tednu nosečnosti in se mi redno pojavljajo krči v nogah če slučajno pozabim popiti magnezij, zadnjič pa me je zagrablo še na desni strani spodnjega dela trebuha. To se mi je zgodilo ko sem se zbudila in sem se komaj obrnila na postelji, komaj sem vstala s postelje, komaj sem pa na desno nogo stopla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].
Takoj sem šla v porodnišnico, kjer so mi pregledali maternični vrat, ledvice, žolč. Vse je bilo Ok. Ampak do večera se pravi 12 ur me je držalo, tako me je bolelo da je bilo za znort. Baje da je bil krč. Včeraj so me spustil dam, toda še vedno na tem mestu čutim bolečino. Sedaj pijem magnesol.

<lp,

Jančika_ -> RE: KRČI (4.8.2006 21:42:22)

Jemlji še kalcij, recimo šumečke Ca-C Sandoz ali kaj podobnega. Prav tako preprečuje krče, ampak ne smeš jih jemati skupaj z magnezijem, ker se ovirata pri absorbciji. Vzemi eno zvečer in eno zjutraj recimo. Jaz sem v prvi nosečnosti imela kar fajn krče v mečih, zdaj drugič sem pa že takoj začela jemati to dvoje in me ni do konca niti enkrat zgrabilo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.8.2006 23:38:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

leni10 -> RE: KRČI (7.9.2006 17:41:35)

Proti krčem pomagajo tudi šumeče tablete Magnesol

Anonimen -> RE: KRČI (8.9.2006 18:08:21)

tud mene matrajo krči v mečih..enkrat me je v obe noge hkrati...potem moraš samo vstat (kakor veš in znaš) pa HODIT!!!
pijem pa tud jaz magnesol. pa pomaga

Stran: [1]