|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KO ČLOVEK SPOZNA KAJ HOČE
28.3.2006 8:22:26   
Anonimen
Niti ne vem,kako naj začnem to pripoved, saj se v meni vije toliko pozitivne energije za vnaprej in toliko slabih spominov za nazaj, da sem popolnoma zmedena od teh občutkov.
Večkrat sem na tem forumu že kaj povedala, o sebi in svoji družini. POnavadi slabe stvari.
No, včeraj pa se je pri nas zgodil trenutek,ki je prelomnica v mojem življenju.
Do sedaj sem bila mati,žena,mati,žena, zase in svojo kariero nisem naredila nič,bila sem enostavno v podrejenem položaju,ker nisem upala narediti odločilne poteze,ki bi pomenila, da bo moral tudi mož kdaj skrbeti za družino - otroke in hišo. Doma sem gospodinjila, skrbela za otroke in vrt, nase in zase nisem storila in dala NIČ.
Včeraj pa se je zgodil dogodek, meni v plus, ko se je nekdo odločil in dokazal, da sem boljša od moža, da tudi moje znanje nekaj pomeni, pa da si predvsem jaz zaslužim priložnost. No in ta dogodek je bil vzrok, da je moj mož pokazal kako velik ego ima, kako velik egocentrik je in v bistvu,da že ves čas vleće samo na svoj mlin. Dokazal mi je, da zanj nisem nič drugega kot le mati in gospodinja, še žena vedno manj, o prijateljstvu pa sloh ne moremo več govoriti. Preko mojega znanja in izobrazbe,ki je zanj totalno nepomembna,je vedno le hodil. Nikoli ni nikjer in nikomur povedal, da tudi jaz kaj znam, naredim, da tudi jaz kajpomenim. Dvomim, da v krogih,v katerih se giblje, sploh kdaj govori o meni. Imam občutek, da se on mene in družine nasploh sramuje.
Ponoči,predvsem pa danes zjutraj mi je kliknilo v možganih, da zdaj pa je odločno preveč ini zato sem sklenila:
DANES JE ZAME IN MOJE OTROKE NOV ZAČETEK!!!
Poleg biti mati in gospodinja si v življenju želim še kaj več. Biti uspešna v karieri, vsaj toliko,da ne škodim domu.
Od danes naprej torej grem novim zmagam naproti in naj se me boji vsak, ki mi bo to skušal preprečiti!!!

Zakaj sem to napisala sem? Zato, da bom vsake toliko,ko mi bo zmanjkalo energije, prišla sem pogledat, kaj sem si zadala!

Pa hvala tistim,ki me razumete in ste to prebrali!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KO ČLOVEK SPOZNA KAJ HOČE
28.3.2006 8:44:37   
gojska
user posted image  KEEP THE SPIRITuser posted image

VSI CILJI, KI SI JIH NAPIŠEMO, SO NA POL ŽE URESNIČENI user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2006 8:48:20   
pety78
Juhuhu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, držim pesti zate in za vse nas, če nam kaj prekriža pot, da si preberemo tvoj post in dobimo motivacijo. Madonca, v trenutku sem se odločila, da spravim še 5 kilogramov dol. user posted image

Zate...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2006 8:49:02   
CatJa
Bravo, vesela sem zate! user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2006 8:56:01   
Anonimen
Tako se govori, bravo.user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2006 9:02:55   
bombonček
Bravo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2006 9:15:39   
TINALAN
Nisem še prebrala lepšega članka, me je ganlo. Želim ti veliko uspeha, doma in v karieri. Ne obupaj, tudi če boš naletela na ovire!!!!user posted image

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2006 10:02:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zakaj sem to napisala sem? Zato, da bom vsake toliko,ko mi bo zmanjkalo energije, prišla sem pogledat, kaj sem si zadala!

Odlicno!

Pa za vsak slucaj si glavne tocke napisi se na list papirja in ga obesi nekam, kjer se pogosto zadrzujes.. Najbolje v kuhinjo.. da ga bos velikokokrat videla in prebrala.. in da ga bo tudi tvoj mozek opazil.. to mu bo dalo mislit.. ce druzga ne..

Ker tukaj bo tole v nekaj dneh izpuhtelo.. in skupaj s tem lahko izpuhtijo tudi tvoji cilji.. ki so dolgorocni.. ne samo za pa dni..
Forum ni primeren prostor za pisanje svojih ciljev..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2006 11:12:50   
lelaval
user posted image user posted image  Čestitam. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2006 11:28:04   
smrka
Mene pa zanima kaj bos nardila? Sla iskat sluzbo, sla v trgovino kupit si svit cotke,....`? Jest si tud dostrkrat recem: " od danes bo pa drugace....." pa mi zmeraj kaj pride pod noge...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2006 11:41:54   
Anonimen
Kot prvo, Smrka, se ne bom ozirala na njegove besede, karkoli bo rekel, me ne bo več bolela glava. Vsako jutro se bom uredila,kot, da grem ne vem kam. Posebno skrb bom začela posvečati sebi in svojemu notranjemu počutju, s tem tudi zunanjemu.
In pospešeno si bom iskala službo! Nekje bom že dobila to,kar iščem!
Ko bom imela kak tolar, si bom tudi kaj kupila, predvsem pa se ne bom več sekirala, če njegove stvari ne bodo na mestu, bo pač iskal svoje cote, orodje in še kaj v vrečah v kleti, ker jaz za njim ne bom več pospravljala!

Pa še nekaj bom naredila : IMAM SE RADA IN TO MU BOM DOKAZALA S TEM, DA NE BO VEČ VIDEL MOJEGA ŽALOSTNEGA OBRAZA!!!!!!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2006 12:00:04   
mamči
Mislim, da vem kdo si, no pa itak ni važno..... rada bi ti povedala samo to, da je tvoja odločitev čisto pravilna, moraš poiskat v življenju stvari v katerih uživaš in te napolnjujejo z energijo.
Biti gospodinja je pa lahko res zelo nehvaležno, ker to delo ni pravilno cenjeno.

Otroci odraščajo in prav je, da se najdeš v kakšni zaposlitvi, na koncu koncev je prav da misliš na svoj dohodek - lastno varnost, ker odvisen bit od nekoga user posted image  ja pa še cene nimaš....

Itak, pa si kot mati že veeeliko ,veliko vredna in naj ti dedc ne pride do živega!

Za nov začetek...... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2006 12:09:29   
Anonimen
Jaz sem ti hotel povedat, da ce si tole napisala samo tukaj.. potem ne bo nic iz tega.. in je res to, kar pravi smrka..
kadar ti zagon da navdusenje.. potem tako hitro izpuhti, kot pride..

In pravis, da se imas rada.. in hkrati napises: "IMAM SE RADA IN TO MU BOM DOKAZALA S TEM, DA NE BO VEČ VIDEL MOJEGA ŽALOSTNEGA OBRAZA!!!!!! "

To ne pomeni ravno, da se imas rada.. ampak, da se zelis na nek nacin mascevati za vse to.. kar mislis, da ti on pocne..
V bistvu ne razumem tega tvojega stavka.. s tem mu ne bos dokazala, da ga imas rada..

In tudi to, je cudno, da se ti zdi potrebno, da njemu dokazes, da se imas rada.. Obicjano gre to tko.. "ce ze sebe ne morem pretentat, da se imam rada.. bom pa vsaj druge poiskusil/a"

Tvoj namen je OK.. samo malce ga moras se izoblikovat in narediti svoj detaljni nacrt.. seveda ne na forum.. ker ce to naredis na forum.. pol ti je pomembno, da drugim dokazes, da nekaj zelis in hoces.. in ne toliko, da tisto tudi dosezes..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.3.2006 12:36:17   
Anonimen
Tjazy, temeljito se motiš : SEBI BOM NEKAJ DOKAZALA  ne NJEMU!!!!
Njemu nimam več kaj dokazovati! ON bo moral dokazati ne jaz, če bo seveda hotel.
Temelj vsega je, da sem se odločila prenehat bit metla in koš za perilo. Želim biti cvet - okras, kar bom tudi dosegla.

In zakaj sem to napisala sem? Ravno zato, ker vas večina ve,kdo sem, da končno zaključim z negodovanjem in jamranjem in da tudi morda koga,ki je na podobni poti, vzpodbudim, da gre za menoj ali vzporedno.
Vse se da, samo hoteti je treba. Prebudit se je treba, da lahko začneš ŽIVETI. In jaz sem do zdaj spala, ne živela.

Izdam se pa javno ne zato, ker ne želim imeti spet težav s tistimi,ki tako veselo trobijo določenim osebkom pod nos.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.3.2006 13:21:41   
Anonimen
Me veseli, ce se motim... user posted image

Noo jaz ne vem kdo si.. tko da te ne ocenjujem glede na tvojo preteklost..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.3.2006 15:56:14   
mihelca
Vse se da, samo hoteti je treba. Prebudit se je treba, da lahko začneš ŽIVETI. In jaz sem do zdaj spala, ne živela.

To si lepo napisala.Želim ti,da boš uresničila tvoje sanje.Ne pusti se,saj si vredna spoštovanja.Srečno.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.3.2006 16:03:21   
Primoza
Zdi se mi razumno, samo ne najdite si spet prehitro kakega podobnega osebka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.