|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOSILO
13.4.2005 12:12:13   
CIPRESA
Jaz sem ravno od kosila in sem se napokala do konca.
Zelo imam rada govejo juhico sploh v teh mrzlih deževnih dneh pa notr nasujem zlate kroglice, pol pa se tega tolk najem da nemorem naprej jest ostalo.

Kaj ste imele ve kaj za kosilo danes,ker mi že zmanjkuje udej za kuhanje. Kaj bo šele potem ko bo otrok?????
Mešana hrana pa to, pa vitaminčki,....

LP CIPRESA:nosecka:

P.S.: Tolk sem se najedla da bom počla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KOSILO
13.4.2005 12:16:06   
Anonimen
Pašta s tuno....če ne pa kar hčer pošljem k kitajcem,da domov prinese kar se nam lušta:)-

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   KOSILO
13.4.2005 12:16:51   
Blink1
uuuu lačna...grem nekaj na bone pojest, ko sem ravno v mestu:bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KOSILO
13.4.2005 12:18:00   
kofetek2010
a je že čas za kosilo? nič ne vem, ker že celo dopoldne žulim literski jogurt :zmeden2:

lp
:nosecka:jana73

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KOSILO
13.4.2005 12:18:05   
Bejba
Cipresa, ne delaj mi skominov :ups:. Jaz sem na 90-dnevni ločevalni dieti, pa imamo danes na vrsti krompir (no ja, vseeno boljše kot sadni dan ;)). Pa še to moram čakati do dveh, ko moj pride domov :((, jaz pa lačna, lačna, banane mi iz ušes ven gledajo. Ampak je pa že par kilc manj :bravo:, pa je prec laži preživet.

Mal sem zamorila Ciresa. Ti kar jej in uživaj. Jaz sem se tudi nažirala v nosečnosti (kje so ti zlati časi).
Pa dober tek :kuza:.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.4.2005 12:20:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   KOSILO
13.4.2005 12:20:50   
kimi
Moj 11 mesečni :duda::modri: sedaj pančka. Jaz sem dala prat cunje, jih obesla po radiatorjih (ker se v garaži nič ne suši), očistila sem kopalniso, pomila posodo ter jo pospravila, zlagala sem cunje (do likanja še nisem prišla), malo sem pospravila po dnevni. Sedaj pa kuham pasulj imam najmanj dela z njim;). Mislim da se drugi otroček v trebušču nič ne pritožuje vsaj zbrcal me še ni nič danes:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KOSILO
13.4.2005 12:25:55   
total
Ojla,bejba jaz bom danes tud keompirček,kar pečen,pač smo na dieti,a ne?

Lp:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KOSILO
13.4.2005 12:26:52   
CIPRESA
Joj bejba nevem kako bo potem pri meni z temi dietami, sej vem da se bom pol ubadala s tem ampak KAKO mi bo kej ratalo???
Bomo videli koliko jih bom pridelala do konca. Za sedaj sem v 26t in jih imam 8KG, pa vem da še zdaleč ni končano.

Jaz sem na bolniški že kar precej časa, od začetka lahko rečem, pa ne delam drugega kot kuham, perem, pa očetu vodim knjige ker ima s.p. to zadnje je kar sprostitev. Vse ostalo mi gre že na živce.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KOSILO
13.4.2005 12:27:05   
kimi
Ja fino jaz klepetam pa plina je zmanjkal sem šele zdej opazila...moj pasulj:((. Zdej ga moram pa na elektriko kuhat:(

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KOSILO
13.4.2005 12:28:19   
CIPRESA
Pa še nekaj a pečen krompirček lahko ješ če imaš dieto???? A ni to najbolj taka hrana za naše KG???

Ker jaz bi kar skos jedla samo pečen krompir pa zeleno solato in to na tone bi pojedla tega.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   KOSILO
13.4.2005 12:35:06   
kimi
Moj fant je imel strogo dieto in je lahko jedel samo kihan krompir z malo masla. Za pečenega pa ne vem

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   KOSILO
13.4.2005 12:35:49   
Dadi
Moj se je nekaj pritoževal da zvečer ne more prej pridt spat ker je samo zelenjavo(da pol nima nič moči).:)-:)- Že dva dni...jaz prav uživam on pa...:zmeden: Smo imeli zelenjavne kanelone, včeraj pašta karbonara(iz vrečke) pa cvetačo,pa solato...No danes bo pa meso:goveji zrezki s krompirjem, pa juhica, pa solatka....mrbit bo pa prej prišel spat.:)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   KOSILO
13.4.2005 12:37:33   
Taša
Čakam da bo ura 13.30 da grem v šolo po kosilo:)-:)-:)-:)-... Sem pa že kar pošteno lačna...včeraj pa sem pozabila pogledat na jedilnik kaj je za kosilo... Joj že komaj čakam!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   KOSILO
13.4.2005 13:17:10   
TaRe*
Ajmoht,pa čokoladne palačinke.:bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   KOSILO
13.4.2005 13:19:47   
kofetek2010
AJMOHT - what? :zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   KOSILO
13.4.2005 13:24:45   
TaRe*
Jana...to je pa kurja župca z "ajnprejnom,pa vasršpocnle"še not zakuham8)

Ti je zdej vse jasn;);):)-:)-po receptu moje taščice.Pa začuda to moja zbirčna frklca celo mara.:bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   KOSILO
13.4.2005 13:27:11   
kofetek2010
ajnpren župca, Ok že vredu... :zmeden2: - glavno, da jo tvoje dete mara. Se sam spomnim, da jo je moja mat tud kuhala in mi gre kar mal gor :ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   KOSILO
13.4.2005 13:38:28   
L&F&B
Matevž, kislo zelje, kompot.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   KOSILO
13.4.2005 14:01:40   
Anonimen
Joj, pupe, ste mi naredile ful lušte. Jaz pa glodam slane kekse s sezamom in čokolado z lešniki. Ful pametno, ne? Če pa mali spi ravno 20 minut, saj ne morem nič skuhati. Brezveze!!

ZOAL, bom prišla k tebi na kosilo. Si mi ful lušte naredila.

KIMI, pa kako ti rata, da mali tako dolgo spi, da vse to narediš, kar si naštela??? Srečnica!

CIPRESA, v 90-dnevni dieti naj ne bi jedla pečenih in ocvrtih stvari, a jaz sem jih. In kljub temu shujšala 10 kg v mesecu in pol. Tako, da si lahko privoščimo, da je dieta še lažja.

Pridne bodite, grem zdaj pogledat v hladilnik.

Blacky

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   KOSILO
13.4.2005 14:11:20   
Taša
No zdej vam pa lahko tudi jaz "raportiram" kaj sem prinesla domov iz šole za kosilo: govejo juhico, pražen krompir, zelje, pečenice in za posladek še banana:bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   KOSILO
13.4.2005 14:24:44   
Anonimen
TAŠA, neeeeeeehaaaaaaaaajjjjjjjjjjj!!!!!Jaz bom umrla od lakote. Kako si to zrihtaš, da greš v šolo po kosilo?? Jaz imam vrtec blizu, jaz bi tudi. Povej, kako to izgleda in koliko stane?

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   KOSILO
13.4.2005 15:04:49   
anckabancka
Jaz sem si pa privoščila puranove zrezke v omaki, kus kus, solato (endivija, majska kraljica, kitajsko zelje in nariban korenček) ter kuhan brokoli za prilogo. Ko sem pojedla sem ugotovila, da čist preveč dobr kuham in se sam redim.
Pa zdej si še privoščim, bomo po porodu diete delal... Komi (NE) čakam! :ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   KOSILO
13.4.2005 17:05:56   
Anonimen
Jz sem tud na 90 dnevni dieti... pa tud jem krompirček.
Pa že od 6.30 sem tolk lačna. Pa pod oknom mam picerijo in mi skoz diši pod nos! GRRRR!!!:((

Sem nameravala met za kosilo krompirjev golaž pa solato, sam sem prišla preveč lačna iz mesta, pa sem šla kar na bone jest! pol me je pa ženska tam ful debelo pogledala ko sem rekla, da bi sam krompir, brez zrezka.:)-
No bo pa za večerjo krompirjev golaž!Njami!

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   KOSILO
13.4.2005 17:09:53   
india
Mi smo si pa danes za spremembo iz restavracije NIGRA domov menuje prinesli in sicer Stefani pečenko, pa široke rezance in mešano solato. Iz ene porcije bi se komot dva najedla, pa 690 SIT stane!
Če bibla sama z možem, bi verjetno večkrt tako varianto ubrala, vsaj enkrat tedensko:bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?