KOSILO (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

CIPRESA -> KOSILO (13.4.2005 12:12:13)

Jaz sem ravno od kosila in sem se napokala do konca.
Zelo imam rada govejo juhico sploh v teh mrzlih deževnih dneh pa notr nasujem zlate kroglice, pol pa se tega tolk najem da nemorem naprej jest ostalo.

Kaj ste imele ve kaj za kosilo danes,ker mi že zmanjkuje udej za kuhanje. Kaj bo šele potem ko bo otrok?????
Mešana hrana pa to, pa vitaminčki,....

LP CIPRESA:nosecka:

P.S.: Tolk sem se najedla da bom počla.

Anonimen -> KOSILO (13.4.2005 12:16:06)

Pašta s tuno....če ne pa kar hčer pošljem k kitajcem,da domov prinese kar se nam lušta:)-

Blink1 -> KOSILO (13.4.2005 12:16:51)

uuuu lačna...grem nekaj na bone pojest, ko sem ravno v mestu:bravo:

kofetek2010 -> KOSILO (13.4.2005 12:18:00)

a je že čas za kosilo? nič ne vem, ker že celo dopoldne žulim literski jogurt :zmeden2:

lp
:nosecka:jana73

Bejba -> KOSILO (13.4.2005 12:18:05)

Cipresa, ne delaj mi skominov :ups:. Jaz sem na 90-dnevni ločevalni dieti, pa imamo danes na vrsti krompir (no ja, vseeno boljše kot sadni dan ;)). Pa še to moram čakati do dveh, ko moj pride domov :((, jaz pa lačna, lačna, banane mi iz ušes ven gledajo. Ampak je pa že par kilc manj :bravo:, pa je prec laži preživet.

Mal sem zamorila Ciresa. Ti kar jej in uživaj. Jaz sem se tudi nažirala v nosečnosti (kje so ti zlati časi).
Pa dober tek :kuza:.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.4.2005 12:20:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kimi -> KOSILO (13.4.2005 12:20:50)

Moj 11 mesečni :duda::modri: sedaj pančka. Jaz sem dala prat cunje, jih obesla po radiatorjih (ker se v garaži nič ne suši), očistila sem kopalniso, pomila posodo ter jo pospravila, zlagala sem cunje (do likanja še nisem prišla), malo sem pospravila po dnevni. Sedaj pa kuham pasulj imam najmanj dela z njim;). Mislim da se drugi otroček v trebušču nič ne pritožuje vsaj zbrcal me še ni nič danes:)-

total -> KOSILO (13.4.2005 12:25:55)

Ojla,bejba jaz bom danes tud keompirček,kar pečen,pač smo na dieti,a ne?

Lp:rozica:

CIPRESA -> KOSILO (13.4.2005 12:26:52)

Joj bejba nevem kako bo potem pri meni z temi dietami, sej vem da se bom pol ubadala s tem ampak KAKO mi bo kej ratalo???
Bomo videli koliko jih bom pridelala do konca. Za sedaj sem v 26t in jih imam 8KG, pa vem da še zdaleč ni končano.

Jaz sem na bolniški že kar precej časa, od začetka lahko rečem, pa ne delam drugega kot kuham, perem, pa očetu vodim knjige ker ima s.p. to zadnje je kar sprostitev. Vse ostalo mi gre že na živce.

kimi -> KOSILO (13.4.2005 12:27:05)

Ja fino jaz klepetam pa plina je zmanjkal sem šele zdej opazila...moj pasulj:((. Zdej ga moram pa na elektriko kuhat:(

CIPRESA -> KOSILO (13.4.2005 12:28:19)

Pa še nekaj a pečen krompirček lahko ješ če imaš dieto???? A ni to najbolj taka hrana za naše KG???

Ker jaz bi kar skos jedla samo pečen krompir pa zeleno solato in to na tone bi pojedla tega.

kimi -> KOSILO (13.4.2005 12:35:06)

Moj fant je imel strogo dieto in je lahko jedel samo kihan krompir z malo masla. Za pečenega pa ne vem

Dadi -> KOSILO (13.4.2005 12:35:49)

Moj se je nekaj pritoževal da zvečer ne more prej pridt spat ker je samo zelenjavo(da pol nima nič moči).:)-:)- Že dva dni...jaz prav uživam on pa...:zmeden: Smo imeli zelenjavne kanelone, včeraj pašta karbonara(iz vrečke) pa cvetačo,pa solato...No danes bo pa meso:goveji zrezki s krompirjem, pa juhica, pa solatka....mrbit bo pa prej prišel spat.:)-:)-

Taša -> KOSILO (13.4.2005 12:37:33)

Čakam da bo ura 13.30 da grem v šolo po kosilo:)-:)-:)-:)-... Sem pa že kar pošteno lačna...včeraj pa sem pozabila pogledat na jedilnik kaj je za kosilo... Joj že komaj čakam!

TaRe* -> KOSILO (13.4.2005 13:17:10)

Ajmoht,pa čokoladne palačinke.:bravo::bravo:

kofetek2010 -> KOSILO (13.4.2005 13:19:47)

AJMOHT - what? :zmeden2:

TaRe* -> KOSILO (13.4.2005 13:24:45)

Jana...to je pa kurja župca z "ajnprejnom,pa vasršpocnle"še not zakuham8)

Ti je zdej vse jasn;);):)-:)-po receptu moje taščice.Pa začuda to moja zbirčna frklca celo mara.:bravo::bravo:

kofetek2010 -> KOSILO (13.4.2005 13:27:11)

ajnpren župca, Ok že vredu... :zmeden2: - glavno, da jo tvoje dete mara. Se sam spomnim, da jo je moja mat tud kuhala in mi gre kar mal gor :ups:

L&F&B -> KOSILO (13.4.2005 13:38:28)

Matevž, kislo zelje, kompot.

Anonimen -> KOSILO (13.4.2005 14:01:40)

Joj, pupe, ste mi naredile ful lušte. Jaz pa glodam slane kekse s sezamom in čokolado z lešniki. Ful pametno, ne? Če pa mali spi ravno 20 minut, saj ne morem nič skuhati. Brezveze!!

ZOAL, bom prišla k tebi na kosilo. Si mi ful lušte naredila.

KIMI, pa kako ti rata, da mali tako dolgo spi, da vse to narediš, kar si naštela??? Srečnica!

CIPRESA, v 90-dnevni dieti naj ne bi jedla pečenih in ocvrtih stvari, a jaz sem jih. In kljub temu shujšala 10 kg v mesecu in pol. Tako, da si lahko privoščimo, da je dieta še lažja.

Pridne bodite, grem zdaj pogledat v hladilnik.

Blacky

Taša -> KOSILO (13.4.2005 14:11:20)

No zdej vam pa lahko tudi jaz "raportiram" kaj sem prinesla domov iz šole za kosilo: govejo juhico, pražen krompir, zelje, pečenice in za posladek še banana:bravo::bravo:

Anonimen -> KOSILO (13.4.2005 14:24:44)

TAŠA, neeeeeeehaaaaaaaaajjjjjjjjjjj!!!!!Jaz bom umrla od lakote. Kako si to zrihtaš, da greš v šolo po kosilo?? Jaz imam vrtec blizu, jaz bi tudi. Povej, kako to izgleda in koliko stane?

anckabancka -> KOSILO (13.4.2005 15:04:49)

Jaz sem si pa privoščila puranove zrezke v omaki, kus kus, solato (endivija, majska kraljica, kitajsko zelje in nariban korenček) ter kuhan brokoli za prilogo. Ko sem pojedla sem ugotovila, da čist preveč dobr kuham in se sam redim.
Pa zdej si še privoščim, bomo po porodu diete delal... Komi (NE) čakam! :ups:

Anonimen -> KOSILO (13.4.2005 17:05:56)

Jz sem tud na 90 dnevni dieti... pa tud jem krompirček.
Pa že od 6.30 sem tolk lačna. Pa pod oknom mam picerijo in mi skoz diši pod nos! GRRRR!!!:((

Sem nameravala met za kosilo krompirjev golaž pa solato, sam sem prišla preveč lačna iz mesta, pa sem šla kar na bone jest! pol me je pa ženska tam ful debelo pogledala ko sem rekla, da bi sam krompir, brez zrezka.:)-
No bo pa za večerjo krompirjev golaž!Njami!

india -> KOSILO (13.4.2005 17:09:53)

Mi smo si pa danes za spremembo iz restavracije NIGRA domov menuje prinesli in sicer Stefani pečenko, pa široke rezance in mešano solato. Iz ene porcije bi se komot dva najedla, pa 690 SIT stane!
Če bibla sama z možem, bi verjetno večkrt tako varianto ubrala, vsaj enkrat tedensko:bravo::bravo:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>