|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KLUB FOSILK
20.4.2006 19:17:14   
ANDREJA*
na žalost je minilo eno leto od kar čakam na user posted image in sem čisto žalostna. mislila sem priti sedaj že iz porodniške?!menstruacije so vsak mesec bolj zasukane.  ta mesec je prišla 10 dni prej.zgledalo je čisto svetla roza,kot opisujete vgnezditveno k. pol pa se ni ustavilo.začel se je temno rdeč izcedek,pol rjav izcedek , včeraj zvečer in danes pa bolečine v trebuhu in prava močnauser posted image . več ne vem kaj naj................a  je katera imela podobne izkušnje!'nepričakovala sem jo 22. 4.....zadnjo v marcu pa sem imela 25. na 29 ali 30 dni!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KLUB FOSILK
21.4.2006 1:27:01   
Anonimen
živjo,
jaz mislim, da morda delovanje jajčnikov ni glih v redu!oz. da z njimi ni nekaj dobro, kajti tudi jaz imam iste težave! a si poskusila z merjenjem bazalne temperature? po njej se veliko vidi,kako je z ovulacijo! jaz sem svojo Muser posted image  imela na cca 24-27 dni, potem pa mi je enkrat prišla na 30 dni, naslednji mesec pa na 21 dni! mislim totalno zmešano, zadnja dva meseca pa normalno! ko pa sem bila pri dr.Drobniču na pregledu, in je gledal merjenje bazalne temperature, je rekel, da glih ni najbolj, vem pa, da moji jajčniki ne delujejo najbolj v redu!
res je pa tudi,da je dosti kriv stres, ki sem ga imela v tistem času,saj sva se z svojim razšla in moje psihično stanje ni bilo najboljše!sedaj pa, ko sem se umirila, je pa tudi ciklus normalen!
razmisli malo, če tudi ti nisi pod kakšnim stresom in pa seveda, meri si bazalno temperaturo 1 mesec in boš videla!
srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDREJA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KLUB FOSILK
21.4.2006 6:49:10   
ANDREJA*
Anonimen saj imaš kar prav, pred pol leta je umrl moj tast, še prej pa smo zaradi njega divjali iz Lj v Železnike vsak drug dan.........taka,kot sem pa sem se blazno sekirala, da me je kar privzdigovalo. ob tem pa imava z možem še 3 in pol leta starega sineka...............Seveda sem že stara 39 let in najbrž je vse to povezano. ..bila sem čisto živčna iskala pomoč pri psihologu in drugih pa so vsi rekli, da z menoj ni nič narobe....samo to, da ne morem šteti, da lahko delam za tri in ne potrebujem jaz pomoči ampak tisti si jo naj poiščejo, ki jo potrebujejo!!Skratka zahvaljujem se za tvoje besede, ker si mi odprla oči.saj gledamo pa  velikokrat ne vidimo prav! Zadnje čase se tudi življenje normalizira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.