Anonimen -> RE: KLUB FOSILK (21.4.2006 1:27:01)
|
živjo, jaz mislim, da morda delovanje jajčnikov ni glih v redu!oz. da z njimi ni nekaj dobro, kajti tudi jaz imam iste težave! a si poskusila z merjenjem bazalne temperature? po njej se veliko vidi,kako je z ovulacijo! jaz sem svojo M[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] imela na cca 24-27 dni, potem pa mi je enkrat prišla na 30 dni, naslednji mesec pa na 21 dni! mislim totalno zmešano, zadnja dva meseca pa normalno! ko pa sem bila pri dr.Drobniču na pregledu, in je gledal merjenje bazalne temperature, je rekel, da glih ni najbolj, vem pa, da moji jajčniki ne delujejo najbolj v redu! res je pa tudi,da je dosti kriv stres, ki sem ga imela v tistem času,saj sva se z svojim razšla in moje psihično stanje ni bilo najboljše!sedaj pa, ko sem se umirila, je pa tudi ciklus normalen! razmisli malo, če tudi ti nisi pod kakšnim stresom in pa seveda, meri si bazalno temperaturo 1 mesec in boš videla! srečno [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|