|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK
29.2.2008 10:10:40   
Ekaz
Kdaj je primeren čas, da otročka iz lupinice prestaviš v športni voziček oziroma takšnega, kjer sedi in gleda naprej. Naša je stara šest mesecev in ji v lupinici več ne paše. Stalno se dviguje, zvija in hoče gledati okoli. Lupinico bi imeli le še za vožnjo v avtomobilu, saj je še ni prerasla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK
29.2.2008 10:23:14   
blue sky
Odvisno, kakšen voziček imate. Mi smo dali našega user posted image  pri cca. 4 mesecih v športni del, imamo pa Quinnya Speedija.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 10:26:32   
*maja
Mi smo našo prestavli v športni del pri cca. 6 mesecih imamo pa Speedya.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 10:29:18   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Odvisno, kakšen voziček imate. Mi smo dali našega user posted image  pri cca. 4 mesecih v športni del, imamo pa Quinnya Speedija.

mi tudi

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.2.2008 10:30:20   
Zoya27
mi imamo peg perego in smo jo dali pri 5 meseceh

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.2.2008 10:36:23   
mehurčica
Lupinico imamo že od začetka izključno za vožnjo z avtom, tako da se pri 4 mesecih še vedno vozi v košari na ravni podlagi. V športni voziček jo bomo pa dali drug teden(ko se posuši, ker ga morem čez vikend še oprati), ko bo stara cca. 4,5m. Dostikrat namreč na sprehodu ne spi več ves čas in jo morem potem ven vzet, da malo vidi naokoli.

Tako da jaz bi jo na vašem mestu dala že zdavnaj. Sploh pa ni zdravo za male hrbteničke da so toliko v lupinici - bi bilo boljše športni in naklon čisto dol. Sedaj pa lahko naklon imate že bolj gor, saj verjetno že lepo sedi.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 11:44:02   
jaša2
pri 3 mesecih v športnega (quiniiy speedi), lupinico pa smo uporabljali samo za v avto al pa če smo šli na kak izlet, da smo voziček vzeli s sabo in jo pritrdili na ogrodje.
a že skoz jo imaš samo v lupinici, al kaj? niste imeli košare?user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 12:04:30   
bsasab
No jaz tudi razmisljam da bi jo sedaj pri treh mesecih prestavila v sportnega, ji kosara ne odgovarja vec..., no ko bo postala cist tecna v kosari pa jo bom ziher in to bo verjetno prej kot pri 6 mesecih...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.2.2008 12:10:55   
kristinaj
mi smo našo imeli v košari do 3m. potem je bilo poletje in vroče zato smo jo prestavili v športni. je pa dobro, da so v košari z ravnim dnom nekje do dopolnjenega 4m.

tudi ko je bila v športnem je bila v vodoravnem položaju, dvigovat sem jo začele šele nekje po 5m, ker prej nima smisla, jih samo postrani nese, si zvijajo hrbet, ker še ne znajo samostojno sedet.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.2.2008 13:57:38   
Naja30
Moja je šla pri 4m v športni del.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.2.2008 14:04:27   
lemavrica
Pri 5m v športni del, ker je bil že prevelik za v Dreami košaro, imamo pa Buzza. Lupinica je bila pri nas striktno samo za v avto in kak extra hiter shopping,ker več kot 2h skupaj itak ni priporočljivo da je v lupinici.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?