KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Ekaz -> KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 10:10:40)

Kdaj je primeren čas, da otročka iz lupinice prestaviš v športni voziček oziroma takšnega, kjer sedi in gleda naprej. Naša je stara šest mesecev in ji v lupinici več ne paše. Stalno se dviguje, zvija in hoče gledati okoli. Lupinico bi imeli le še za vožnjo v avtomobilu, saj je še ni prerasla.

blue sky -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 10:23:14)

Odvisno, kakšen voziček imate. Mi smo dali našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pri cca. 4 mesecih v športni del, imamo pa Quinnya Speedija.

*maja -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 10:26:32)

Mi smo našo prestavli v športni del pri cca. 6 mesecih imamo pa Speedya.

žarnica -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 10:29:18)

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Odvisno, kakšen voziček imate. Mi smo dali našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  pri cca. 4 mesecih v športni del, imamo pa Quinnya Speedija.

mi tudi

Zoya27 -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 10:30:20)

mi imamo peg perego in smo jo dali pri 5 meseceh

mehurčica -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 10:36:23)

Lupinico imamo že od začetka izključno za vožnjo z avtom, tako da se pri 4 mesecih še vedno vozi v košari na ravni podlagi. V športni voziček jo bomo pa dali drug teden(ko se posuši, ker ga morem čez vikend še oprati), ko bo stara cca. 4,5m. Dostikrat namreč na sprehodu ne spi več ves čas in jo morem potem ven vzet, da malo vidi naokoli.

Tako da jaz bi jo na vašem mestu dala že zdavnaj. Sploh pa ni zdravo za male hrbteničke da so toliko v lupinici - bi bilo boljše športni in naklon čisto dol. Sedaj pa lahko naklon imate že bolj gor, saj verjetno že lepo sedi.

jaša2 -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 11:44:02)

pri 3 mesecih v športnega (quiniiy speedi), lupinico pa smo uporabljali samo za v avto al pa če smo šli na kak izlet, da smo voziček vzeli s sabo in jo pritrdili na ogrodje.
a že skoz jo imaš samo v lupinici, al kaj? niste imeli košare?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

bsasab -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 12:04:30)

No jaz tudi razmisljam da bi jo sedaj pri treh mesecih prestavila v sportnega, ji kosara ne odgovarja vec..., no ko bo postala cist tecna v kosari pa jo bom ziher in to bo verjetno prej kot pri 6 mesecih...

kristinaj -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 12:10:55)

mi smo našo imeli v košari do 3m. potem je bilo poletje in vroče zato smo jo prestavili v športni. je pa dobro, da so v košari z ravnim dnom nekje do dopolnjenega 4m.

tudi ko je bila v športnem je bila v vodoravnem položaju, dvigovat sem jo začele šele nekje po 5m, ker prej nima smisla, jih samo postrani nese, si zvijajo hrbet, ker še ne znajo samostojno sedet.

Naja30 -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 13:57:38)

Moja je šla pri 4m v športni del.

lemavrica -> RE: KDAJ V ŠPORTNI VOZIČEK (29.2.2008 14:04:27)

Pri 5m v športni del, ker je bil že prevelik za v Dreami košaro, imamo pa Buzza. Lupinica je bila pri nas striktno samo za v avto in kak extra hiter shopping,ker več kot 2h skupaj itak ni priporočljivo da je v lupinici.

Stran: [1]