|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 10:47:07   
PIAF
hoj! Kakšne jogurte dajete svojim otrokom starih nekje 8 mesecev? Vse, kar jeste vi, sadne in navadne, ali otroške Biene Maja in Lumpi???
Jaz mu dam zaenkrat fruchtzwerge skuto in Obstgarten, lahko dam vse, ki so na tržišču, tudi Probiotične?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 10:49:01   
ZARA
Navadne,sadne 3.5% m.m....od Merkatorja!!
Mlečne zadeve morajo biti polnomastne!

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 11:15:06   
Zea
lahko probiotične, vsekakor pa vse polnomastno!

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 12:25:40   
puncica
mi dajemo lumpija, obstgarten, od danona ena skuta pa ne vem zdele kok se reče. Sem pa enkrat kupla to beine maja in je moj rekel a lahk še kej bol umetnega prneseš in smo skenclal. Ja pa navadne jogurte sadne je. Nič teh otroških pa še dražji so.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 19:15:36   
Anonimen
Ja sej, mene pa res zanima, če je sploh ker od teh jogurtov, ki ni totalno umeten???
Ma vsak ki ga odprem je bolj nagravžne barve... :zmeden:

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 19:21:54   
ZARA
In Meta,kaj predlagaš??
A jih ti sama delaš??

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 19:23:17   
Anonimen
Nič ne predlagam, jaz sprašujem!!!
Ma kaj sama delam!? Kupujem. Sam so tolk nagravžne barve.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 19:54:58   
frutka_
Jaz mu zdaj kupujem sladko smetano pa kislo in dodam jagode pa borovnice in to zmiksam....full dobro!

Sicer pa malemu od jogurtov kupujem izključno ene od Muller firme, ki ima sadje in jogurt posebej. Nima karagenana pa guar gume pa ne vem kakšnih zadev še...in še okusen je.
Sicer pa zdaj ko je full sadje kar sama poskušam nekaj skupaj napacati.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 19:57:32   
ZARA
Frutka,katero slad. smetano mu pa kupuješ...sej to je pa res dobra ideja,koj jutr probat...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 20:05:09   
frutka_
Sladko smetano kupim kar navadno od LJ mlekarne ali pa Sparovo, dodam je npr. slabo polovico, pa dodam pol lončka kisle smetane in sadje (jagode in borovnice so zdaj aktualne).
Če se mi zdi premalo sladko/gosto potem dodam lubenico ali mango (kakšno sladko in vodeno sadje) in to s palčinim zmešam.
Jaz naredim kar veliko porcijo tako da hranim v hladilniku kakšne 3dni in to jeva oba s Filipom. Lahko še ji dodaš kakšne ovsene kosmiče....

Ej, full je ajnfoh samo mešaš poleg vse kar ti pride pod roke!

Njami!

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 22:05:03   
Ajsha
No jaz pa mislim, da ni pametno dajat otrokom preveč mastne mlečne izdelke a la sladka ali pa kisla smetana. Če ima navaden, polnomastni jogurt 3,5 % mlečne maščobe, jo ima sladka smetana 10x več!! Kljub vsemu je to močna maščoba z veliko holesterola, ki ni dober za naše malčke. Pa morate vedet, da so maščobe poleg tega, da so nosilke arom in okusov tudi nosilke kakšnih drugih v maščobi topnih snovi - hormonov na primer. In če otrok uživa smetano, dobi tudi kakšno dozo tega za povrh.

Skratka, najboljše jim je dajat navadne jogurte, ki jim primešamo sadje po izbiri. Sadni jogurti so preveč sladki in umetni. Kakšni sadni probiotični jogurti - recimo LCA 4 žitni pa vsebujejo celo umetna sladila. jaz prisegam na ego ali pa navaden čvrst jogurt. In nič drugega.

LP!

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   KAKŠNE JOGURTE?
2.6.2005 22:45:39   
frutka_
No, glede na to, da jaz naredim veliko porcijo "domačega jogurta" in da porabim za to četrt kozarčka sladke smetane pa še pol kozarčka kisle smetane se mi ne zdi slabo oz. celo nezdravo.
Če pa k temu dodam še pol kile jagod in četrt dvokilske vrečke borovnic (vse iz domačega vrta) potem se ne sekiram da to ni zdravo ali premastno.
Vsekakor se mi zdi to primernejša prehrana kot npr. Frucht zwerge. Pa smo tudi te že kupili.
Takšni jogurti pridejo zdaj v poštev ko je veliko sadja in zelenjave.
Sem pa poskusila tudi že z navadnim jogurtom ampak k navadnim jogurtom mu raje ponudim svežo hrustljavo žemljico.

Sicer pa je mali zelooo aktiven in se mi zdi da kar potrebuje kalorije, ker jih hitro kuri.
Ajsha se strinjam da je veliko holesterola, ampak mislim da takšna količina ne more škoditi, ker prevladuje sadje. Smetana je res samo smetana za okus po sadnem jogurtu.

Papa!:racka::racka::racka:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   KAKŠNE JOGURTE?
3.6.2005 7:40:06   
Baby
:bravo:
Mi smo pa kar na navadnih jogurtih in damo noter kosmiče in kakšno sveže sadje pa je to ful dobr.
Sploh pa če jih ne navadite samo na sladke stvari prov veselo jejo navadne jogurte.

Pa, pa. :muca::zajcek:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   KAKŠNE JOGURTE?
4.6.2005 14:26:38   
Anonimen
JAz za malega kupujem otroške BIene MAja ali pa od LCA ali pa LUMPI.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.