|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jvaljlanje iz prvega UZ!?!
7.3.2005 17:35:30   
Sulfinija
Pozdravljene sotrpinke!!!

Joj,pa kaj je s tem našim forumom sem mislila da me bo kar kap zadela,da spet ni in ni šel.
No prvi UZ je za mano.Bla sem res hitro gotova spremljala me je amma in nabito polna čakalnica žensk,danes ambulanta ni delala.
UZ mi je delal dr.Rejlič in zraven sta bla dva praktikanta.Je reku,da je vse ok in da ko pridem domov naj začnem papcat tote majhne klomifenčke ki baje tudi delajo čudeže,upam da se bo zgodil tudi pri nama za najino :duda::duda::bravo::bravo::bravo:.
Na koncu mi je reku,da moram spet v petek na UZ ob isti uroi.In nato sem mu rekla od šefice in je rekel,da mi ne more natančno napovedat termine kaj si misli,da ne ve kako bodo delovali klomifenčki,...Me je ful razumu in bla sta s sestro ful prijazna.
Ko sem prišla domov sem šla takoj v službi in našla šefico.Ja je rekla sem vam rekla,da ne boste morali delali,...Joj naj vam bog pokloni srečo v tem za vašo :duda: in vem,da boste spet nekdaj prišli med nas nazaj delat,...in tudi se mi je opravičila,ker mi je zadnjič rekla,da še ne rabim otročka,...Je pa rekla tako sedaj tri dni pše delam v petek tako uz in še dva dni najrž drug teden in potem konec.Potem pa doma le uživanje,koncentriranje,nič streha nič preveč misli kaj sem vse doživela v službi,...in za dva tedna sigurno drage sotrpšinke :modri::modri: in moja :duda::duda:.Ha,ha ko bi se le lahko uresničilo.
Ja potem je še šefica rekla,da bo iz tajništva moral dati moje nadure in,da jih bom vse izkoristila in če bo za kakšen dan zmanjalo potem stalež,...

Tako punce držite še naprej pesti zame,za naju in za najino :duda::duda::duda:.

Pa vsem skupaj srečno in kmalu vsem :duda::duda::duda::duda:.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.3.2005 18:51:26   
emaa
Veliko sreče še z moje strani
:miska::miska:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2005 18:54:42   
KIRA
to je pa zdaj lepa novica. sam dosti počivaj, pa pridno papcaj klomifenčke. pa ne se sekirat. drž se punca!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2005 18:59:24   
Anitka
Kot sem ti že na MON-u napisala, vesela sem, da se je s šefico tako izšlo. Mislim, da se ji je vseeno v glavi nekaj premaknilo in prav je tako.

Zdaj pa le pridno papcaj klomifenčke in veliko sreče.

Anitka:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2005 19:12:03   
Sulfinija
Kira!!!

Kdaj naj začnem res temeljito in strogo počivat,ko mi v petek naredijo inseminacijo,saj do takrat delam vendar ne prenaporono,ko pa mi vstavijo pa tako konec.
Prosim te iz lastnih izkupšenj mi svetuj kaj bo res najboljše zame in za mojo :duda:?

Si včeraj zvečer prebrala v rr nabiralniku odgovori mi na vsa zastavljena vprapšanja,ki sem ti jih zastavila!!

Čao in hvala vam še enkrat vsem skupaj.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2005 23:02:53   
Kornelija
Lepe novice:bravo::bravo:Saj veš kako pravijo, da nikoli ni vse tako "črno" kot se nam zdi in verjetno je kaj resnice v tem, vsaj pri tvoji šefici, ki postaja spet bolj človeška(po obnašanju)to velja.Sedaj pa pridno papaj Klomifen, da bodo zrasli lepi veliki folikli, potem po inseminaciji pa lepo počivaj.Da ti ne bo dolgčas pa si nabavi knjigo o nosečnosti in uživaj ob branju, kako bo tvoja pikica rasla po mesecih....

Držim pesti,da ti uspe v prvo:miska::miska::miska:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
da boš kmalu:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:
LP Kornelija

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

spol, nuhalna svetlina
Admin

Lep pozdrav! Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem? Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.

. (84%)

. (16%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!