Sulfinija -> Jvaljlanje iz prvega UZ!?! (7.3.2005 17:35:30)
|
Pozdravljene sotrpinke!!! Joj,pa kaj je s tem našim forumom sem mislila da me bo kar kap zadela,da spet ni in ni šel. No prvi UZ je za mano.Bla sem res hitro gotova spremljala me je amma in nabito polna čakalnica žensk,danes ambulanta ni delala. UZ mi je delal dr.Rejlič in zraven sta bla dva praktikanta.Je reku,da je vse ok in da ko pridem domov naj začnem papcat tote majhne klomifenčke ki baje tudi delajo čudeže,upam da se bo zgodil tudi pri nama za najino :duda::duda::bravo::bravo::bravo:. Na koncu mi je reku,da moram spet v petek na UZ ob isti uroi.In nato sem mu rekla od šefice in je rekel,da mi ne more natančno napovedat termine kaj si misli,da ne ve kako bodo delovali klomifenčki,...Me je ful razumu in bla sta s sestro ful prijazna. Ko sem prišla domov sem šla takoj v službi in našla šefico.Ja je rekla sem vam rekla,da ne boste morali delali,...Joj naj vam bog pokloni srečo v tem za vašo :duda: in vem,da boste spet nekdaj prišli med nas nazaj delat,...in tudi se mi je opravičila,ker mi je zadnjič rekla,da še ne rabim otročka,...Je pa rekla tako sedaj tri dni pše delam v petek tako uz in še dva dni najrž drug teden in potem konec.Potem pa doma le uživanje,koncentriranje,nič streha nič preveč misli kaj sem vse doživela v službi,...in za dva tedna sigurno drage sotrpšinke :modri::modri: in moja :duda::duda:.Ha,ha ko bi se le lahko uresničilo. Ja potem je še šefica rekla,da bo iz tajništva moral dati moje nadure in,da jih bom vse izkoristila in če bo za kakšen dan zmanjalo potem stalež,... Tako punce držite še naprej pesti zame,za naju in za najino :duda::duda::duda:. Pa vsem skupaj srečno in kmalu vsem :duda::duda::duda::duda:. LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|