|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.4.2005 9:43:28   
lana 5
:rozica:DOBRO JUTRO:rozica:

No kako ste danes kaj punce?????? Upam da ste bolje spale kot midva. Moj :duda: je celo noč telovadil in se igral z mojimi kosmi, najprej rebra potem hrbtenica in za zaključek še mehur:)-. Dane se je pa res natelovadil.

Neposredna povezava do sporočila: 1
19.4.2005 9:57:11   
Zala01
Ojla,
da se še jst oglasim po dolgem času.Moja pikica tudi vsaki dan bolj telovadi,tudi trebuh mi ob kakih "večjih " naporih vsaki dan bolj otrdeva:zmeden:Glede na to,da imam tako kratek MV,upam da s tem ni nič narobe in da bo moja mala počakala vsaj še kak mesec pa pol.
Imam pa eno vprašanje,kaj julijke ste že zrihtale vse papirje za porodniško na centru za socialno delo?!Jst v tej smeri nisem še nič naredila,nastopim porodniški pa z 24.junijem.Kaj sem že pozna?!
Dobro,imejte se kul v tem deževnem sivem vremenu...pa držite pesti za sonček v soboto,ko si z mojim dragim izmenjava poročna prstana;)
lp janja:nosecka:

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2005 10:21:36   
Grascakinja
Oooj pupe moje :angel:,

dobro jutro še od mene, tokrat od doma.

Včeraj me je G poslala na bolniško. Saj mi je pomoje že na obrazu pisalo, da nisem ravno v bleščečem stanju... sem prav grozno izgledala po nedeljskem izcedku in neprespani noči. MV je sicer isto dolg kot prejšnjič :bravo:, ampak otrdevanje in izcedek ji nista bila nič všeč. Čez 2 tedna nazaj, do takrat pa počitek in magnesol. Na obvestilo zdravniku je napisala kronična utrujenost :zmeden:

Naredila mi je še UZ, ki je pokazal, da naša beba malo prehiteva in moram za vsak slučaj zdaj tudi jaz na glukozni test, da izključimo diabetes. Upam, da bo negativen!

Saj priznam, sem ful vesela te bolniške, ker se bom končno malo spočila, pa posvetila trebušku :duda:....

Janja77, čestitke k poroki :bravo::bravo::bravo: in vse dobro, predvsem upam, da bosta imela lep sonček!!!!! Jaz pa potem ponavljam za tabo čez slab mesec :ups:!

Papirje naj bi začela na CSD urejati 60 dni pred PDP. Jaz tudi še nisem nič, imam še do začetka maja čas. Itak moram najprej dobiti od G potrdilo o PDP.

Danes zjutraj sem imela kilo manj kot včeraj :zmeden:. Ah, ta vaga... :zmeden2:

Bodite pridne, pa se še beremo!
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2005 10:23:41   
pravljica
janja, ne boj se...moj rok je 5.7. in mi je G rekla, da se bova vse dogovorili na naslednjem pregledu - 5.5.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2005 10:24:38   
lana 5
Glede papirjev Janja, mislim da je sedaj čas da jih urediš! Pokliči na socialo in jih vprašaj kako in kaj. Jaz sem svoje odala v službo da mi jih izpolnijo in maja jih odnesem na socialo.

Veš da bomo držali pesti za soboto, to bo sigurmo najbolj sončen dan ;). :sloncek:Midva ti že kar danes čestitava in ti želiva veliko ljubezni:love:, sreče, veselja in veliko:duda::duda::duda: pa seveda tudi nekaj denarja:)-;).

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2005 10:32:20   
petraCBU
Mi smo pa danes že od šestih pokonci :zaspan: Sem morala na zavod za transfuzijo po inekcijo za moj Rh- faktor. Aja, a je tudi vam tole malo smešno: greš z napotnico na zavod in tam ti dajo cepivo v sterilno in nevemkakšno vrečko in ti to pol fizično neseš k svojemu G in te cepijo tam! Skratka, na zavodu te ne bi cepili in ti se pol odguncaš čez pol mesta s tistim cepivom, ki itak ne sme biti izven temperature od -4 do -8 stopinj! (danes zjutraj je bilo to še izvedljivo)... Nehote sem dobila asociacijo; kako bi zgledalo, če bi ti morali presaditi kakšen organ - bi ti ga pri darovalcu zapakirali v hladilno torbo, pa hajdi in si ga nesi presadit na kliniko! Men je res mal smešno...

Sicer pa moja dva :modri: in :roza: že od jutra valovita po trebuhu, sam jih pa že manj intenzivno čutim kot pred nekaj tedni. Po moje jima že mal prostora zmanjkuje :zmeden2:

Papirje začnem rihtat po prvomajskih. Bo ravno prav.

Janja, držim pesti za vreme. Sam mal dežka pa mora bit zjutraj, da bodo dinčki pri hiši :) Želim ti zelo lep poročni dan! :bravo:

Mal grem še spat :zaspan::zaspan::zaspan:
P.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2005 10:36:00   
Grascakinja
petra CBU, tole s cepivom je pa absurd prve katergorije... čist mimo... :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2005 10:45:11   
Anhelo2
Dobro jutro tudi od mene!

Sicer za mene več ni dobro jutro ker sem že nekaj časa v službi.
Počutje je primerno temu, da sedaj nosim nekaj kilc več na preklih.
Vse to se seveda odraža tudi pri spanju, ki je že sedaj bolj tako, kako še le bo. Ugotavljam, da se resnično v tednih od nekje 20 do 29 vse spremeni, telo, počutje,kiiillleee,čuuussstttvvveennoo stanje,....
Povejte a se še katera sooča s težavo, da težko diha in jo vse tišči recimo po hrani ali pa da imaš nogavice in te tiščijo pol pa kar zraka zmanjkuje. Zelo neprijetno. Saj pri hranjenju se ne pritožujem ker tako manj pojem,...
Janja za tebe pa tako: ponoči torej po 12 naj malo dežuje, zbudiš pa se v čudiviti sončen dan in tako naj bo potem cel dan. Uživaj do sedaj v najlepšem dnevu, ki te čaka.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2005 10:53:00   
ery
Pupa25, kakšen izcedek imaš to?

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2005 10:57:16   
Grascakinja
Ery, v nedeljo sem imela tak ful čuden gost sluzast bledo zelen izcedek, potem me je pa vse na dol tiščalo in trebuh otrdeval, sem se že vstrašila, da je čep... pa zgleda, da ni bil... (rabim smileya, ki se od olajšanja obriše po čelu)

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2005 11:10:23   
Barbela
Tudi jaz moram v četrtek na cepljenje za Rh- faktor. Upam, da me ne čaka taka procedura kot tebe petraCBU :zmeden: Sestra pri ginekologinji mi je nazadnje omenila le to, da mi da injekcijo kar ona, da pa moram kam :ups: ...pa o tem ne duha in sluha.

Tudi jaz začnem papirje urejat šele po prvomajskih, saj šele takrat dobim papirje od ginekologinje.

Tudi jaz držim pesti, za lepo vreme :bravo: :bravo: :bravo: in naj ti poročni dogodek ostane v lepem spominu :rozica:

Glede premikov: zelo so intenzivni in kar pogosti. Npr. v eni sami minuti je naš :duda: sposoben izvesti veliko večkratnih sunkov - včasih malce bolečih. Pa tudi trebušček se dostikrat napne, kot bi se z ritko ali ne vem čim prislonil na zunanji del, tako da se opazi tudi izboklina. Se je to že kateri zgodilo?

Lp, Barbara

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2005 11:48:51   
valentina.
Ojla,

janja, eno lepo sončno nepozabno soboto ti želim! A ti Pupa se tudi poročiš drugi mesec? Jaz tudi - po dolgoletnem koruzništvu.

Jaz tudi še nisem urejala nič na CSD, bom po 10. maju, ko dobim potrdilo od G, sem se pa v službi že vse dogovorila za koriščenje dopusta pred porodniško.

Jaz se počutim kar v redu, edino dirke na WC so se zopet začele in malo me tišči pod trebuhom, upam da zaradi mehurja :zmeden:, ker baje ni dobro če te boli trebuh spodaj, ne vem?! Naš fantič pa se mi zdi, da je še vedno bolj len, ampak glavno da me zvečer dobro zbrca, pol sem potolažena :).

Lep dan vsem; valentina

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2005 12:21:24   
Dari

Ojla punce :nosecka:

Janja najprej tebi čestitke za poroko :bravo: in :miska: za lepo vreme. Boš videla da je to najčudovitejši dan 9nebesa.

Sicer pa tud jaz npr. po nedeljskem kosilu pri mojih (ko se malo preveč najem) kar težko diham :zmeden2:.

In naša pupa :duda: je danes tudi bolj živahna - mi že celo dopoldne nagaja :bravo:. Zdaj je kakšen dan cela lenobica, drug dan pa živahna da je veselje.

Na CSD bom pa tud jaz začela urejat po prvomajskih. Imam tako kot še ena pregled 5.5. in upam da takrat dobim potrdilo.

LP :metulj:

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.4.2005 12:26:02   
CIPRESA
Ojla še jaz da se pofločkam. Tudi pri nas vse po starem, jemo, pa hodimo, pa spimo, pa jemo pa malo hodimo in sedimo, pa spimo,..... eno in isto skos.

janja tudi jaz ti želim krasno poroko in da bo sijalo sonce kot je na moji. Sem se poročila 31.07.2004 pa je kar žgalo, sicer pa lahko vidiš iz slik. Sem si skos pela žeja, žeja me muči....

Glede otrdevanja trebuha še vedno mislim da ga nimam, dol me tudi nič ne tišči, samo MV se mi je zadnjič malo skrajšal na 3,2cm, pa tudi to valetina ko praviš da te malo boli pod trebuhom, je po moje čisto normalno, tudi mene včasih, sploh če veliko pijem in imam poln mehur kar malo boli, pa ne dolgo,ene dve ali eno minuto.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.4.2005 12:53:56   
Meceno
:bravo::bravo::bravo: , punce da boste svoje moške zahaklale za vedno , Janja tebi v soboto lep sončkan dan , Pupi pa da iz koruzništva zraste štrok ljubezni .
Šopka pa dobim jaz a ne :ups: , mislim ker midva z :love: se bova poročila ampak šele ko jaz končam z šolanjem , imam pokojnino in jo (če se poročim ) , izgubim :(
Sicer kaka naj bi šla jaz pred oltar po sanjah mojega :love: je too much ( vroče hlačke , podvezica in vlečka :ups: ) ,:)- ja punce in nič drugega . :)-moški ,....:zmeden:

No na CSD tudi jaz še nisem nič urejala in mislim da bom nekje konec maja in v maju začnem tudi z materinsko šolo v MB , pa začela bom z intenzivnimi nakupi za :duda: in mene 9nebesa .

Včeraj mi je prvič boleče :duda: butala in delala akrobacije po bauhiju , tako da ko je prišel moj :love: zvečer domov ni mogel vrjeti , se je začel že bolj očetovsko obašat :)-:)- ( pa se je pogovarjal , da ne sme mene brcat , ker je potem mami utrujena , pa kako naj se obrača ) , mislim , že sedaj mu daja napotke lepega vedenja :)-:)-

Včeraj sem preveč jedla in sem bila potem tako žejna , da sem ponoči spila 2.litra vode in to se mi danes zjutraj pozna kot utrujenost , pa kar nekako zabuhla sem v obraz :zmeden2:
Sicer pa upam da to danes ne ponovim ( z hrano mislim ) ker se bom potem preveč zredila , očitno sem začela G. poslušat , ker mi je rekla da jaz lahko pojem tud žlico masti , pa mi ne bo škodlo :)-:)-:)-

Punce se še pišemo kaj ;)

Lp Meceno

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?