Meceno -> Julijke!!!!!!!!!!!!!!!!!! (19.4.2005 12:53:56)
|
:bravo::bravo::bravo: , punce da boste svoje moške zahaklale za vedno , Janja tebi v soboto lep sončkan dan , Pupi pa da iz koruzništva zraste štrok ljubezni . Šopka pa dobim jaz a ne :ups: , mislim ker midva z :love: se bova poročila ampak šele ko jaz končam z šolanjem , imam pokojnino in jo (če se poročim ) , izgubim :( Sicer kaka naj bi šla jaz pred oltar po sanjah mojega :love: je too much ( vroče hlačke , podvezica in vlečka :ups: ) ,:)- ja punce in nič drugega . :)-moški ,....:zmeden: No na CSD tudi jaz še nisem nič urejala in mislim da bom nekje konec maja in v maju začnem tudi z materinsko šolo v MB , pa začela bom z intenzivnimi nakupi za :duda: in mene 9nebesa . Včeraj mi je prvič boleče :duda: butala in delala akrobacije po bauhiju , tako da ko je prišel moj :love: zvečer domov ni mogel vrjeti , se je začel že bolj očetovsko obašat :)-:)- ( pa se je pogovarjal , da ne sme mene brcat , ker je potem mami utrujena , pa kako naj se obrača ) , mislim , že sedaj mu daja napotke lepega vedenja :)-:)- Včeraj sem preveč jedla in sem bila potem tako žejna , da sem ponoči spila 2.litra vode in to se mi danes zjutraj pozna kot utrujenost , pa kar nekako zabuhla sem v obraz :zmeden2: Sicer pa upam da to danes ne ponovim ( z hrano mislim ) ker se bom potem preveč zredila , očitno sem začela G. poslušat , ker mi je rekla da jaz lahko pojem tud žlico masti , pa mi ne bo škodlo :)-:)-:)- Punce se še pišemo kaj ;) Lp Meceno
|
|
|
|