Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jst ne vidim napredka, kaj je z mano? 15.5.2007 15:51:01
|
|
|
|
total
|
Sebe vedno vidimo drgač,tut če shujšamo vidimo še nekaj špeha,očitno si bla pridna da drugi vidijo tvojo novo postavo ,ogledalo pa kr pust.. . In kako si hujšala na zdrav način??
|
|
RE: Jst ne vidim napredka, kaj je z mano? 15.5.2007 16:25:37
|
|
|
|
ona
|
za tisti špehec,ki ti ostaja,je v bistvu lahko raztegnjena koža,katero se težko spravi v red samo s hujšanjem,je potrbna tudi telovadba in seveda masaža s kakšno kremo za učvrstitev kože
|
|
|
|
RE: Jst ne vidim napredka, kaj je z mano? 15.5.2007 16:44:52
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica A morm špegu zamenjat Očitno. ALi pa vsi okoli tebe, ki te "hvalijo", morajo nujno do optika...
|
|
RE: Jst ne vidim napredka, kaj je z mano? 15.5.2007 18:49:28
|
|
|
|
cmokec
|
Mogoče bi mogla pohvalo vzeti resno n ne kot vljudno frazo. potem boš verjela, kar ti pravijo in nase gledala drugače, manj kritično.
|
|
RE: Jst ne vidim napredka, kaj je z mano? 15.5.2007 21:51:11
|
|
|
|
lelaval
|
Sploh, če hujšaš, se nekako ne moreš sprijaznit s tem, da so prvi rezultali že vidini na tvojem telesu. Ampak verjemi dobrim prijateljem, (verjetno tudi tajnici) - za katere veš, da povedo tako, kot je ( brez olepšav). In te besede te bodo vzpodbudile in morda še kakšno kilco spraviš dol in boš tudi s starim ogledalom zadovoljna.
|
|
RE: Jst ne vidim napredka, kaj je z mano? 16.5.2007 10:40:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Ko se pa jaz gledam v špegu, pa se mi ne zdi nič drugač, boki so še vedno, Nujno menjat špegel. Ta je pokvarjen in navajen na staro podobo. Svetujem tudi obisk optika.
|
|
RE: Jst ne vidim napredka, kaj je z mano? 16.5.2007 12:24:27
|
|
|
|
Taula
|
Vesela bodi da si shujšala. Jaz vidim na novih hlačah, da so mi prevelike, stare me pa še vedno tiščijo. Očitno sem bila tolk široka da ji včasih še gor ne bi mogla dati več. Sama se bi največji kritik, tako da jim kar verjemi in bodi vesela.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?