|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Joooj ti vozički
17.5.2005 13:59:57   
Čiračara
Iščeva voziček, ki bi v zloženem stanju zavzemal najmanj prostora. Zaenkrat imava v glavi Pramette. Kateri so še temu modelu podobni za neko normalno ceno? Mora pa bit kombiniran-od rojstva dalje...

Hvala za pomoč:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Joooj ti vozički
17.5.2005 14:27:30   
leah
Pozdravljene.
Mi imamo Peg Perego Pramette-PLiko P3.Je lahek,prilagodljiv in v momentu ga zlošiš kot marelo,zato ti ga toplo priporočam!!!In seveda je od rojstva dalje;)
Bil je pa 75.000,00sit in se razi Qennyji in ABC Designi skrijejo pred njim.Pa še prav fensi zgleda.:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Joooj ti vozički
17.5.2005 14:27:43   
saba
midva z možem sva se odločila za pramette.

na sončku, e-trgovini ga imaš za 74.000,00

midva ga bova v kratkem naročila in se mi sploh več ne da brskat za kaj drugega. Sam torbo treba posebi kupit, če jo želiš. Imajo jih pa v baby centru (vseh barv), vsaj v našem v kp.

pramette je pa res lahek, dobro zložljiv in je uporaben že takoj od rojstva naprej.

:bravo::bravo:

no midva sam še barvo zbirava:metulj:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Joooj ti vozički
17.5.2005 15:05:03   
Jessy
Midva bova vzela Pramette, ker sva imela iste zahteve: lahek, čimbolj zložljiv in primeren za novorojenčka brez dokupovanja kakih košar.

Sva ga že naročila in pride okrog 20. maja.
Naročila sva ga v Trbižu, za še ne 64 000 SIT, vendar v Italiji nimajo v osnovni opremi tisto zaščito za dež, ampak jo je treba kupiti dodatno (če želiš), stane pa 18 Eurov - jaz je ne rabim, saj ko bo dež, ga bom raje nesla v kengurujčku.

Meni se splača iti v Trbiž, če s tem prišparam 10 000-15 000 SIT (v Lj na Celovški v Peg Peregovi trgovini je kar 79 000 SIT), bencina pa ne bomo pokurili za 2 000 SIT.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Joooj ti vozički
17.5.2005 16:01:10   
Jančika_
Naj se malo vmešam:). Glede zaščite za dež - Jessy, dež te lahko preseneti tudi, ko si z vozičkom že zunaj. In kasneje, ko otroka ne moreš več nositi v kengurujčku, ker je pretežek.

Jaz sem tudi bila brez - do prve poletne plohe, v kateri sva bila s tritedenskim dojenčkom popolnoma premočena. Ujela naju je na poljski cesti, niti drevesa ni bilo poštenega v bližini.

Ravno zdajle se odpravljava ven in tamle na zahodu se šopirijo temni oblaki - prevleka gre z nama v košari za vsak slučaj:).

Torej, svetujem ti, da o prevleki še enkrat razmisliš, običajno so take stvari kasneje dražje, če jih ne kupiš v kompletu, ali pa se jih ravno ne dobi...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Joooj ti vozički
17.5.2005 16:29:41   
Pinja
Jaz ima Chicco traking (marela) in sem zadovoljna. Za nove nimam pojma kolk zdej stanejo imajo pa eno prednost pred Plikom; prevleka za dež je spravljena kar v sami strehici :bravo:. Je pa res, da pri nas prodajajo voziček brez strehice in jo lahko dokupiš, stane cca.12.000,00, v Italiji (trst) pa tako strehico dobiš zraven, pa še cena vozička je nižja (cca. 50.000,00). Cenovno je Chicco ugodnejši, sploh če graš v Trst, razlike pa praktično ni, pa še nima ga vsaka, ker se večinoma odločajo za Peg Perego.

lp, :sloncek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Joooj ti vozički
17.5.2005 19:28:17   
teta beta
Midva sva pa dobila en Chiccov globoki voziček, ki je z od zložljiv, kaj več pa že ne... :)-:)-:)-

No, prostora bova menda že imela dovolj, le z avtom bo bolj problem... Drugi, športni voziček pa bo prav gotovo čim bolj zložljiv, da bomo lahko čim bolj fleksibilni in aktivni. S čisto malo pupo še tako ne moreš kaj veliko na izlete. :zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......