Joooj ti vozički (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Joooj ti vozički (17.5.2005 13:59:57)

Iščeva voziček, ki bi v zloženem stanju zavzemal najmanj prostora. Zaenkrat imava v glavi Pramette. Kateri so še temu modelu podobni za neko normalno ceno? Mora pa bit kombiniran-od rojstva dalje...

Hvala za pomoč:rozica:

leah -> Joooj ti vozički (17.5.2005 14:27:30)

Pozdravljene.
Mi imamo Peg Perego Pramette-PLiko P3.Je lahek,prilagodljiv in v momentu ga zlošiš kot marelo,zato ti ga toplo priporočam!!!In seveda je od rojstva dalje;)
Bil je pa 75.000,00sit in se razi Qennyji in ABC Designi skrijejo pred njim.Pa še prav fensi zgleda.:)-

saba -> Joooj ti vozički (17.5.2005 14:27:43)

midva z možem sva se odločila za pramette.

na sončku, e-trgovini ga imaš za 74.000,00

midva ga bova v kratkem naročila in se mi sploh več ne da brskat za kaj drugega. Sam torbo treba posebi kupit, če jo želiš. Imajo jih pa v baby centru (vseh barv), vsaj v našem v kp.

pramette je pa res lahek, dobro zložljiv in je uporaben že takoj od rojstva naprej.

:bravo::bravo:

no midva sam še barvo zbirava:metulj:

Jessy -> Joooj ti vozički (17.5.2005 15:05:03)

Midva bova vzela Pramette, ker sva imela iste zahteve: lahek, čimbolj zložljiv in primeren za novorojenčka brez dokupovanja kakih košar.

Sva ga že naročila in pride okrog 20. maja.
Naročila sva ga v Trbižu, za še ne 64 000 SIT, vendar v Italiji nimajo v osnovni opremi tisto zaščito za dež, ampak jo je treba kupiti dodatno (če želiš), stane pa 18 Eurov - jaz je ne rabim, saj ko bo dež, ga bom raje nesla v kengurujčku.

Meni se splača iti v Trbiž, če s tem prišparam 10 000-15 000 SIT (v Lj na Celovški v Peg Peregovi trgovini je kar 79 000 SIT), bencina pa ne bomo pokurili za 2 000 SIT.

Jančika_ -> Joooj ti vozički (17.5.2005 16:01:10)

Naj se malo vmešam:). Glede zaščite za dež - Jessy, dež te lahko preseneti tudi, ko si z vozičkom že zunaj. In kasneje, ko otroka ne moreš več nositi v kengurujčku, ker je pretežek.

Jaz sem tudi bila brez - do prve poletne plohe, v kateri sva bila s tritedenskim dojenčkom popolnoma premočena. Ujela naju je na poljski cesti, niti drevesa ni bilo poštenega v bližini.

Ravno zdajle se odpravljava ven in tamle na zahodu se šopirijo temni oblaki - prevleka gre z nama v košari za vsak slučaj:).

Torej, svetujem ti, da o prevleki še enkrat razmisliš, običajno so take stvari kasneje dražje, če jih ne kupiš v kompletu, ali pa se jih ravno ne dobi...

Pinja -> Joooj ti vozički (17.5.2005 16:29:41)

Jaz ima Chicco traking (marela) in sem zadovoljna. Za nove nimam pojma kolk zdej stanejo imajo pa eno prednost pred Plikom; prevleka za dež je spravljena kar v sami strehici :bravo:. Je pa res, da pri nas prodajajo voziček brez strehice in jo lahko dokupiš, stane cca.12.000,00, v Italiji (trst) pa tako strehico dobiš zraven, pa še cena vozička je nižja (cca. 50.000,00). Cenovno je Chicco ugodnejši, sploh če graš v Trst, razlike pa praktično ni, pa še nima ga vsaka, ker se večinoma odločajo za Peg Perego.

lp, :sloncek:

teta beta -> Joooj ti vozički (17.5.2005 19:28:17)

Midva sva pa dobila en Chiccov globoki voziček, ki je z od zložljiv, kaj več pa že ne... :)-:)-:)-

No, prostora bova menda že imela dovolj, le z avtom bo bolj problem... Drugi, športni voziček pa bo prav gotovo čim bolj zložljiv, da bomo lahko čim bolj fleksibilni in aktivni. S čisto malo pupo še tako ne moreš kaj veliko na izlete. :zmeden:

Stran: [1]