|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok med kosilom
10.1.2008 14:11:18   
jaša2
moja je stara 7,5M. zadnji teden se nam dogaja, da se medkosilom kar začne jokat. ponavadi jema za kosilo kako sadjein zelenjavo in najprej še lepo pridno je, potem pa kar naenkrat v jok in noče več. pa po mojem ne zato, ker bi že bla sita, ker je ponavadi enkrat več pojedla.
vmes pol nardima malo pavze, malo se potolažima, pa spet je.

imate kake izkušnje s tem? a je to mogoče zaradi zobk (nimamo še namreč nobenega)? razmišljalasem tud, da jo mogoče napenja, ko jema kako cvetačo...user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jok med kosilom
10.1.2008 14:15:50   
N _ B
Pri nas se podobno dogaja. Ponavadi mu dam malo tekočine vmes ali ga vzamem v naročje in potem še malo poje. Ko je pred spanjem, moram pazit, da mu dam pravi čas, ker sicer je preveč utrujen in zaradi tega noče jest in joka. Takrat ga lahko samo nesem spat.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2008 14:46:29   
alesha
Ja pri nas je enako, samo ne vedno. Je pa zanimivo, da ko je ob 12-13 nikoli ne joka, ko pa ji dam ob 16.30 spet za jest je pa to skoraj vedno. In tudi ne vem zakaj to počne. Vem, da ne začne jokat zato ker ima dost in noče več.... ne vem.
Tudi mi naredimo pavzo. Ponavadi jo vzame mož in podreta kupčka in potem spet nadaljujemo.

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2008 15:30:46   
biga
Ja, jaša2, spet se srečamo pri skupni temi, tudi naš 7,5 mesečnik se dostikrat med kosilom začne jokat, na začetku lepo je, potem pa kar naenkrat sitnanje, noče več odpirat ust in se začne jokat. Pri nas je to predvsem takrat, ko je zaspan, zato ga malce posilim (joj, kako se to grozno sliši), pa pojeva skoraj do konca. Očitno imajo dojenčki določena obdobja, ko jokajo kar tako. So pa pri nas tudi zobki na pohodu (2 že ima, 2 pa zdaj prihajata na plano), tako da je že itak bolj siten in slabo spi.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2008 16:50:08   
katra55
A mu daš kaj piti vmes? Moja začne jokat ko je žejna. Pa ko so izraščali zobki tudi ni hotela jesti, se je kar jokat začela.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 9:46:19   
nova sloncica
Moj 7,5 mes tudi joka. Pa že 2 dni noče nič jest, samo mleko. Pa je že bil brez mleka čez dan. Ima pa 6 zob. Jest mislim, da mi tako pokaže, da ne želi več jesti, tudi če poje samo eno žličko.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?