Jok med kosilom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

jaša2 -> Jok med kosilom (10.1.2008 14:11:18)

moja je stara 7,5M. zadnji teden se nam dogaja, da se medkosilom kar začne jokat. ponavadi jema za kosilo kako sadjein zelenjavo in najprej še lepo pridno je, potem pa kar naenkrat v jok in noče več. pa po mojem ne zato, ker bi že bla sita, ker je ponavadi enkrat več pojedla.
vmes pol nardima malo pavze, malo se potolažima, pa spet je.

imate kake izkušnje s tem? a je to mogoče zaradi zobk (nimamo še namreč nobenega)? razmišljalasem tud, da jo mogoče napenja, ko jema kako cvetačo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

N _ B -> RE: Jok med kosilom (10.1.2008 14:15:50)

Pri nas se podobno dogaja. Ponavadi mu dam malo tekočine vmes ali ga vzamem v naročje in potem še malo poje. Ko je pred spanjem, moram pazit, da mu dam pravi čas, ker sicer je preveč utrujen in zaradi tega noče jest in joka. Takrat ga lahko samo nesem spat.

alesha -> RE: Jok med kosilom (10.1.2008 14:46:29)

Ja pri nas je enako, samo ne vedno. Je pa zanimivo, da ko je ob 12-13 nikoli ne joka, ko pa ji dam ob 16.30 spet za jest je pa to skoraj vedno. In tudi ne vem zakaj to počne. Vem, da ne začne jokat zato ker ima dost in noče več.... ne vem.
Tudi mi naredimo pavzo. Ponavadi jo vzame mož in podreta kupčka in potem spet nadaljujemo.

biga -> RE: Jok med kosilom (10.1.2008 15:30:46)

Ja, jaša2, spet se srečamo pri skupni temi, tudi naš 7,5 mesečnik se dostikrat med kosilom začne jokat, na začetku lepo je, potem pa kar naenkrat sitnanje, noče več odpirat ust in se začne jokat. Pri nas je to predvsem takrat, ko je zaspan, zato ga malce posilim (joj, kako se to grozno sliši), pa pojeva skoraj do konca. Očitno imajo dojenčki določena obdobja, ko jokajo kar tako. So pa pri nas tudi zobki na pohodu (2 že ima, 2 pa zdaj prihajata na plano), tako da je že itak bolj siten in slabo spi.

katra55 -> RE: Jok med kosilom (10.1.2008 16:50:08)

A mu daš kaj piti vmes? Moja začne jokat ko je žejna. Pa ko so izraščali zobki tudi ni hotela jesti, se je kar jokat začela.

nova sloncica -> RE: Jok med kosilom (11.1.2008 9:46:19)

Moj 7,5 mes tudi joka. Pa že 2 dni noče nič jest, samo mleko. Pa je že bil brez mleka čez dan. Ima pa 6 zob. Jest mislim, da mi tako pokaže, da ne želi več jesti, tudi če poje samo eno žličko.

Stran: [1]