|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 19:41:53   
filipinka
...ker mi spet dela internet:bravo::bravo::bravo:! Če se je katera slučajno spomnila name, je mogoče mislila, da sem že šla rodit. Ne, nisem še šla, čeprav že komaj čakam, da pride moj sonček!:sloncek:
Še točno 14 dni!
V ponedeljek sem na pregledu izvedela, da imam beljakovine v urinu in sedaj si moram, zjutraj in zvečer meriti pritisk, če mi naraste na 140, moram nemudoma v porodnišnico po našo malo štručko. Za zdaj je vse O.K., pritisk mislim.
Kje ste tiste, ki imate tudi zdaj v kratkem rok? Napišite malo kak ste kaj, kako se počutite, kako si krajšate čas, ko čakate svoje babyje!
Lepo se imejte in se beremo spet vask dan!:bravo:
V. in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 19:49:10   
ZARA
v 77..pazi malo...
tako si navdusena nad vrnitvijo neta.... da ti ne bo pritisk prevec narasel, 140 pa to,hihi:)-:)-

pazi na vaju

papa:rozica:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 19:56:59   
Anonimen
Hehe, WB:)
Sem že skor res pomisnla, da imaš že :duda: pri sebi:)-

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 20:02:57   
filipinka
:sloncek:ne, nimam ga še ob sebi...še vedno v sebi...pa saj bo! Ribica ti se še nič ne učiš za šolo? Bo treba malo začet migat, kaj misliš? Ti bo tršica že znala svetovat!:)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 20:05:20   
Anonimen
Neeeeeeeeeeeee šeeeeee. A dej nehi no:)- že nalogo je težko narest:)- Zdej smo počasi začel delat:) Tko da še ni panike;)
Kaj pa ti učiš(da vem na katero RRjevko se moram obrnit-biologinjo sem že našla, kar je najbolj pomembno:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 20:06:47   
ninca
oj fisha kera pa je biologinja??? :)-:)-:)-
jst jih še ne poznam... :(:ups::(

lp, :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 20:08:48   
Anonimen
Kar sama malo ugotovi:hudicek::)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 20:10:19   
filipinka
:(To kar učim jaz, ti že vse veš:zmeden:. Bi pa ti tudi pomagala pri čemerkoli!
Učim razredni pouk, no, zdaj več ne, ker sem že v porodniški. Ta september mi je pa res všeč :)-, kolegice so morale v:)- službo, jaz pa doma uživam in čakam najlepši dan življenja!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 20:11:04   
ninca
:((:((:((:((:((:((:((

OK... :sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Joj, kako sem srečna..
9.9.2004 20:20:54   
Anonimen
Jah, ni nujno...kdaj tut to pomaga. Jst sem se zafrknla, k sem vse lanske zvezke stran vrgla:ups::ups::ups::ups:
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?