Joj, kako sem srečna.. (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

filipinka -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 19:41:53)

...ker mi spet dela internet:bravo::bravo::bravo:! Če se je katera slučajno spomnila name, je mogoče mislila, da sem že šla rodit. Ne, nisem še šla, čeprav že komaj čakam, da pride moj sonček!:sloncek:
Še točno 14 dni!
V ponedeljek sem na pregledu izvedela, da imam beljakovine v urinu in sedaj si moram, zjutraj in zvečer meriti pritisk, če mi naraste na 140, moram nemudoma v porodnišnico po našo malo štručko. Za zdaj je vse O.K., pritisk mislim.
Kje ste tiste, ki imate tudi zdaj v kratkem rok? Napišite malo kak ste kaj, kako se počutite, kako si krajšate čas, ko čakate svoje babyje!
Lepo se imejte in se beremo spet vask dan!:bravo:
V. in :duda:

ZARA -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 19:49:10)

v 77..pazi malo...
tako si navdusena nad vrnitvijo neta.... da ti ne bo pritisk prevec narasel, 140 pa to,hihi:)-:)-

pazi na vaju

papa:rozica:

Anonimen -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 19:56:59)

Hehe, WB:)
Sem že skor res pomisnla, da imaš že :duda: pri sebi:)-

filipinka -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 20:02:57)

:sloncek:ne, nimam ga še ob sebi...še vedno v sebi...pa saj bo! Ribica ti se še nič ne učiš za šolo? Bo treba malo začet migat, kaj misliš? Ti bo tršica že znala svetovat!:)-

Anonimen -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 20:05:20)

Neeeeeeeeeeeee šeeeeee. A dej nehi no:)- že nalogo je težko narest:)- Zdej smo počasi začel delat:) Tko da še ni panike;)
Kaj pa ti učiš(da vem na katero RRjevko se moram obrnit-biologinjo sem že našla, kar je najbolj pomembno:)-:)-:)-

ninca -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 20:06:47)

oj fisha kera pa je biologinja??? :)-:)-:)-
jst jih še ne poznam... :(:ups::(

lp, :rozica:

Anonimen -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 20:08:48)

Kar sama malo ugotovi:hudicek::)-

filipinka -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 20:10:19)

:(To kar učim jaz, ti že vse veš:zmeden:. Bi pa ti tudi pomagala pri čemerkoli!
Učim razredni pouk, no, zdaj več ne, ker sem že v porodniški. Ta september mi je pa res všeč :)-, kolegice so morale v:)- službo, jaz pa doma uživam in čakam najlepši dan življenja!

ninca -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 20:11:04)

:((:((:((:((:((:((:((

OK... :sloncek::sloncek:

Anonimen -> Joj, kako sem srečna.. (9.9.2004 20:20:54)

Jah, ni nujno...kdaj tut to pomaga. Jst sem se zafrknla, k sem vse lanske zvezke stran vrgla:ups::ups::ups::ups:
lp,:fis:

Stran: [1]