Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 19.12.2005 7:08:17
|
|
|
|
india
|
Blacky, zdaj pa vprašanje....tekoči jogurt ali trši,oni iz lončka??? Ker za jogurtovo torto jemljejo eni tekočega, drugi trdega,....a imaš idejo?
|
|
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 20.12.2005 0:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi dala tekočega, nisem pa še delala, imam kmalu plan.
|
|
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 22.12.2005 9:20:47
|
|
|
|
Nasy
|
tole mi pa diši...si že probala naredit?
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 22.12.2005 18:02:03
|
|
|
|
Vesna
|
nardim zs božič in povem,po mojem že zdaj odlično.
|
|
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 23.12.2005 12:09:33
|
|
|
|
Nasy
|
ja vesna, dej nardi, pole pa povej, da provamo!
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 27.12.2005 11:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Da vam povem, da sem jo naredila za božični večer. In to je tako dobrooooooooooooooooooooooooooooo, da vam ne morem povedati. Zaradi jogurta v sebi je tako sočna, da bi jo jedel in jedel in jedel...... in se seveda redil. Grem si še hitro odrezat en košček. A bo še katera? Punce, poskusite jo narediti, ker je res enostavno.
|
|
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 29.12.2005 0:37:07
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Meni se je pa skuhala na sredini . Ali si jajca v sneg stepla?
|
|
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 29.12.2005 8:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo tudi naredila!!!!!!!!!!!!!! Je ful dobra!!! Pa ne Aleksandrin, jaz nisem nič snega delala, sem naredila čist pa Blackyjinem receptu!
|
|
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 29.12.2005 11:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, nič nisem stepala beljakov. Ti pa si jih, al kaj?
|
|
|
|
RE: Jogurtno - čokoladna potica 1.1.2006 16:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš kaj, jaz pa mislim, da si premalo časa pekla. Na receptu piše 40-50 minut, vendar ko jaz vzamem iz pečice po tem času, vedno poskusim zobotrebec potisniti noter. In vedno se prime masa gor, tako da potem dam nazaj v pečico še za 15 minut. Potem pa se nič več ne prime na zobotrebec. Poskusi tako, pa bo. Jaz sem jo sedaj že 2x delala in so vsi ful navdušeni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?