|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna in razočarana
23.7.2005 20:44:17   
Bejba
Kako me to raz......Na vabilih za poroko spodaj lepo piše, da z :love: prosiva, da povabljenci potrdijo svojo udeležbo do 23.7., torej do danes. Pa mislite, da je kdo blagovolil poklicati? Kje pa, vse sva mogla midva klicati in jih prosit, pa še posvetovat so se mogli in sva mogla spet nazaj klicart.....uf, sem jezna :grrr:. A ni to popolnoma neodgovorno? In nazadnje še rečejo, da jih ne bo, ker imajo druge obveznosti :zmeden:. Mislim, halo. A ne moreš poklicati in povedat, da te ne bo.
Joj, mogla sem se mal spihat, ker me take stvari ful razjezijo. Ko sva midva dobila vabilo za poroko njegovega bratranca, sva takoj poklicala in potrdila. To se mi zdi neka osnova bontona, če si že povabljen. Se mogoče motim?

besna Bejba :grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jezna in razočarana
23.7.2005 20:48:25   
evelinka
ne ne motiš se!!maš čisto prav!!!
lahko bi poklicali.kdaj pa mas poroko:ups:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jezna in razočarana
23.7.2005 20:50:00   
Bejba
Čez točno dva tedna :bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jezna in razočarana
23.7.2005 20:51:53   
evelinka
kul!!čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jezna in razočarana
23.7.2005 20:55:52   
Pupica
U bejba čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

Ma ja prov da si :grrr:, sam preveč ne smeš bit. To škoduje lepoti;)

papa:sloncek:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jezna in razočarana
23.7.2005 20:57:14   
Bejba
Pupica, mal se pa moram jezit, ker če ne bom že kr kičasta na poroki :)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jezna in razočarana
23.7.2005 20:59:47   
india
Bejba, prav imaš, da si besna, a ne bit preveč, se ti bodo gube nardile;)
Koliko pa imaš povabljenih??
Mi smo pred leti prijateljici ob potrditvi še vsi povedali,kaj jima bomo kupili in sta onadva lepo kljukala na seznamu daril, tako,da se ni nič podvajalo.

Ja, nekateri res ne poznajo bontona:(:(

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jezna in razočarana
23.7.2005 21:07:54   
Bejba
Ma, povabljenih je bilo cca. 70, zdej pa ne vem če se nas bo 45 nabralo :(. Kar vsi majo neki druzga, pol pa od drugih sorodnikov slišim, da nočjo prit zarad daril. In kako jih zdej prepričat, da je meni bolj važno, da pridejo kot pa to, da prinesejo ne vem kakšno darilo :zmeden:. Ma, bo že. Se ne mislim več sekirati. Ta glavni bodo prišli in žur bo nepozaben :bravo:.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jezna in razočarana
23.7.2005 21:10:35   
bunkica
nič sekirat zarad takih bumbarov ki ne poznajo olike in ne kapčajo,kar napišeš....
majn vas bo,večja bo čaga.......bolj bo zabavno in sproščeno.....ziher

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jezna in razočarana
23.7.2005 21:11:37   
india
Absolutno bejba, ne se sekirat zaradi tistih,ki ne znajo bit fer...meni je tudi prijateljica rekla, da bi rada prišla, pa da ne upa,ker ve, da se denar pobira ,ona ga pa nima...pa smo se lepo zmenili in so njo enostavno spustili ven...volk sit in koza cela ;)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jezna in razočarana
23.7.2005 21:22:57   
bunkica
ja točno tak.........:bravo::bravo::bravo: piki

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jezna in razočarana
23.7.2005 21:50:46   
puncica
Ja tudi men se to zdi skrajno nevljudno, da ne pokličeš, pa se pol sploh ne prikažeš. sam nekaterim je pač očitno težko reči ne in potem raj ne pokličejo al kaj:zmeden2:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jezna in razočarana
23.7.2005 22:58:06   
Anonimen
Ful grdo, fuj, fej!

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jezna in razočarana
23.7.2005 22:58:39   
miška piška
Čestitke!!!:bravo::bravo::bravo:

Čisto upravičeno si lahko jezna, jaz bi tudi popenila.:grrr:

Nč se ne sekirajta, to bo vajin dan!
Imejte se lepo!!!:bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Jezna in razočarana
24.7.2005 8:56:47   
LARIKA
Ej pri naju je bilo popolnoma isto. Midva sva tudi mogla klicarit,samo da se nama niso hoteli javit na telefon:grrr::grrr: sem bila tolk :hudicek:,da se tudi javit niso hotli,..prava :pujs:, pa en "kolega " ni mogu poklicat pa povedat da je pač bil operiran in da ju ne bo,.. pa njegova žlahta je imela take butaste izgovore,češ joj sem na morju- povedala sva ravno v času urejanja :morje:,....da ne bo nihče mogel rečti da niso vedeli do časa,.. pa še vseeno,...
Pa ena moja prijateljica mi ni hotela povedat da je :nosecka: in da je zato ne bo na poroko,res tzake butaste izgovore so uporabili,da mi je šlo res full na jok, in sem vse hotela poslat k :hudicek:,res sem bila zelo užaljena,ampak na poročni dan se nisva pustila motit, in ko so hoteli pogledat album sem lepo rekla da ne, da tudi toliko niso bili da bi poklicali da jih ne bo,in nisem dovolila pogldat slikc :)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Jezna in razočarana
24.7.2005 9:00:48   
LARIKA
ja tudi izgovor so bila darila-primitivno,no na koncu nas je bilo cca 45 in je bil nepozabno fenomenalen žur,tako da punca glavo gor in imela bosta nepozabno noro poroko :bravo::)-:sloncek:

Pa iskrene čestitke k tako čudovitemu dogodku,ne pusti se motiti to je vajin dan in bo fenomenalen ker se bosta tudi vidva tako počutila :bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Jezna in razočarana
24.7.2005 18:15:21   
SILVA
Pri nama tudi ni noben potrdil in tudi mene je to jezilo,da sem morala potem še vsakega posebej spraševati,če pride.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Jezna in razočarana
24.7.2005 20:26:36   
kalimero
Razumem, da si jezna. Zgleda bi jim poleg vabila morala poslati še bonton.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?