Jezna in razočarana (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Jezna in razočarana (23.7.2005 20:44:17)

Kako me to raz......Na vabilih za poroko spodaj lepo piše, da z :love: prosiva, da povabljenci potrdijo svojo udeležbo do 23.7., torej do danes. Pa mislite, da je kdo blagovolil poklicati? Kje pa, vse sva mogla midva klicati in jih prosit, pa še posvetovat so se mogli in sva mogla spet nazaj klicart.....uf, sem jezna :grrr:. A ni to popolnoma neodgovorno? In nazadnje še rečejo, da jih ne bo, ker imajo druge obveznosti :zmeden:. Mislim, halo. A ne moreš poklicati in povedat, da te ne bo.
Joj, mogla sem se mal spihat, ker me take stvari ful razjezijo. Ko sva midva dobila vabilo za poroko njegovega bratranca, sva takoj poklicala in potrdila. To se mi zdi neka osnova bontona, če si že povabljen. Se mogoče motim?

besna Bejba :grrr:

evelinka -> Jezna in razočarana (23.7.2005 20:48:25)

ne ne motiš se!!maš čisto prav!!!
lahko bi poklicali.kdaj pa mas poroko:ups:

Bejba -> Jezna in razočarana (23.7.2005 20:50:00)

Čez točno dva tedna :bravo::bravo::bravo:.

evelinka -> Jezna in razočarana (23.7.2005 20:51:53)

kul!!čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo:

Pupica -> Jezna in razočarana (23.7.2005 20:55:52)

U bejba čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

Ma ja prov da si :grrr:, sam preveč ne smeš bit. To škoduje lepoti;)

papa:sloncek:

Bejba -> Jezna in razočarana (23.7.2005 20:57:14)

Pupica, mal se pa moram jezit, ker če ne bom že kr kičasta na poroki :)-

india -> Jezna in razočarana (23.7.2005 20:59:47)

Bejba, prav imaš, da si besna, a ne bit preveč, se ti bodo gube nardile;)
Koliko pa imaš povabljenih??
Mi smo pred leti prijateljici ob potrditvi še vsi povedali,kaj jima bomo kupili in sta onadva lepo kljukala na seznamu daril, tako,da se ni nič podvajalo.

Ja, nekateri res ne poznajo bontona:(:(

Bejba -> Jezna in razočarana (23.7.2005 21:07:54)

Ma, povabljenih je bilo cca. 70, zdej pa ne vem če se nas bo 45 nabralo :(. Kar vsi majo neki druzga, pol pa od drugih sorodnikov slišim, da nočjo prit zarad daril. In kako jih zdej prepričat, da je meni bolj važno, da pridejo kot pa to, da prinesejo ne vem kakšno darilo :zmeden:. Ma, bo že. Se ne mislim več sekirati. Ta glavni bodo prišli in žur bo nepozaben :bravo:.

bunkica -> Jezna in razočarana (23.7.2005 21:10:35)

nič sekirat zarad takih bumbarov ki ne poznajo olike in ne kapčajo,kar napišeš....
majn vas bo,večja bo čaga.......bolj bo zabavno in sproščeno.....ziher

india -> Jezna in razočarana (23.7.2005 21:11:37)

Absolutno bejba, ne se sekirat zaradi tistih,ki ne znajo bit fer...meni je tudi prijateljica rekla, da bi rada prišla, pa da ne upa,ker ve, da se denar pobira ,ona ga pa nima...pa smo se lepo zmenili in so njo enostavno spustili ven...volk sit in koza cela ;)

bunkica -> Jezna in razočarana (23.7.2005 21:22:57)

ja točno tak.........:bravo::bravo::bravo: piki

puncica -> Jezna in razočarana (23.7.2005 21:50:46)

Ja tudi men se to zdi skrajno nevljudno, da ne pokličeš, pa se pol sploh ne prikažeš. sam nekaterim je pač očitno težko reči ne in potem raj ne pokličejo al kaj:zmeden2:

Anonimen -> Jezna in razočarana (23.7.2005 22:58:06)

Ful grdo, fuj, fej!

miška piška -> Jezna in razočarana (23.7.2005 22:58:39)

Čestitke!!!:bravo::bravo::bravo:

Čisto upravičeno si lahko jezna, jaz bi tudi popenila.:grrr:

Nč se ne sekirajta, to bo vajin dan!
Imejte se lepo!!!:bravo:

LARIKA -> Jezna in razočarana (24.7.2005 8:56:47)

Ej pri naju je bilo popolnoma isto. Midva sva tudi mogla klicarit,samo da se nama niso hoteli javit na telefon:grrr::grrr: sem bila tolk :hudicek:,da se tudi javit niso hotli,..prava :pujs:, pa en "kolega " ni mogu poklicat pa povedat da je pač bil operiran in da ju ne bo,.. pa njegova žlahta je imela take butaste izgovore,češ joj sem na morju- povedala sva ravno v času urejanja :morje:,....da ne bo nihče mogel rečti da niso vedeli do časa,.. pa še vseeno,...
Pa ena moja prijateljica mi ni hotela povedat da je :nosecka: in da je zato ne bo na poroko,res tzake butaste izgovore so uporabili,da mi je šlo res full na jok, in sem vse hotela poslat k :hudicek:,res sem bila zelo užaljena,ampak na poročni dan se nisva pustila motit, in ko so hoteli pogledat album sem lepo rekla da ne, da tudi toliko niso bili da bi poklicali da jih ne bo,in nisem dovolila pogldat slikc :)-

LARIKA -> Jezna in razočarana (24.7.2005 9:00:48)

ja tudi izgovor so bila darila-primitivno,no na koncu nas je bilo cca 45 in je bil nepozabno fenomenalen žur,tako da punca glavo gor in imela bosta nepozabno noro poroko :bravo::)-:sloncek:

Pa iskrene čestitke k tako čudovitemu dogodku,ne pusti se motiti to je vajin dan in bo fenomenalen ker se bosta tudi vidva tako počutila :bravo::bravo:

SILVA -> Jezna in razočarana (24.7.2005 18:15:21)

Pri nama tudi ni noben potrdil in tudi mene je to jezilo,da sem morala potem še vsakega posebej spraševati,če pride.

kalimero -> Jezna in razočarana (24.7.2005 20:26:36)

Razumem, da si jezna. Zgleda bi jim poleg vabila morala poslati še bonton.

Stran: [1]