|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jetrni testi!
12.1.2009 8:57:43   
Anonimen
Živjo,

sem noseča 20 tednov in me koža srbi za p***, zdaj me pa zanima ali je možno da je že tako zgodaj pojavi tista težava z jetri?

Je imela katera ta problem, kako poleg srbeža se še kaže ta bolezen z jetri?

Lp
user posted image srečka
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jetrni testi!
12.1.2009 9:33:13   
mufek
Naj ti dajo kri pregledati za jetrne teste in boš videla, če so se ti povišali. Sama sem jih imela povišane in sem jih tudi spravila nazaj na normalno vrednost tako, da sem začela jest pegasti badelj in artičoko v kapsulah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 9:35:35   
simonakr
Oj!
A se mažeš s kakšno kremo? Če se, se za nekaj časa prenehaj pa boš videla, a je to to! In obratno - če se ne, se začni mazati z olivnim oljem ali pa mandljevim oljem, pa bo morebiti koža nehala srbeti.

Če pa še to ne bi pomagalo potem pa pokliči G in jo vprašaj kaj narediti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 11:12:16   
Kranjcanka
Bolj verjetno, da te srbi zaradi narascanja teze in posledicno zaradi raztezanja koze. Pri tezavah z jetri so povezani se drugi znaki, najpogostejsa in opazna je zlatenica.

lp

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 11:28:21   
girly
Ni nujno, da se pojavi zlatenica! Ta se pojavi samo, če je v krvi preveč bilirubina, medtem ko se lahko povečajo tudi vrednosti drugih jetrnih encimov, kar pa ne povzroča zlatenice. Pravzaprav lahko nimaš nobenih znakov...

Seveda je bolj verjetno, da te koža srbi, ker se pač razteza. Če pa je težava kljub mazanju z olivnim ali mandljevim oljem še vedno prisotna, se obrni na G, naj ti naredi krvne preiskave.

Srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 12:03:10   
kristinaj
mene je tudi vse srbelo za p...... me je splošna dohtarca dala na teste-vzamejo kri, in ni bilo čisto nič, vse bp... kako se pa še drugače kaže ne vem...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?