|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jest sem pa en malček ljubosumna
17.7.2005 21:04:30   
Bejba
In sicer na to kako moj mali sonček ful porajta babi (mojo taščo). Saj je vse fino in me ful veseli, da se razumeta in ji ga lahko pustim v varstvo brez problema, pa tudi tašča je 1A, tako da ni panike. Ampak danes sem bila pa kar malo žalostna, ker takoj ko jo zagleda faše kar histerijo in mora takoj k njej. In danes meni in atiju ni hotel dati lubčka, njej pa takoj :(. Pa sam pri njej bi bil, mami takrat sploh ni važna.
Mal sem mogla potožit svojo majhno ljubosumnost, ampak saj vem, da so babice za razvajat ;).

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.7.2005 21:10:38   
TaRe*
Meni se to zdaj dogaja že drugič:(:(
Res je,da si bolj brez skrbi,ker veš da mu je z njo dobro,ampak...:zmeden2::zmeden2:
Moja tašča zna še fino poudarjat,če je kdo pri hiši.."glej,saj mamice sploh ne šmirgla...glavno,da je mama tukaj"
Saj sem bla na začetku žalostna,ampak saj se navadiš.

No,če je pa kaj bolana,al pa utrujena,pol ga pa ni boga,da bi jo od mamice spravu...:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2005 21:13:37   
ZARA
Joj,kaj bi morala pol jst rečt,k so ji vsi najboljši sam jst ne...men da lubčka enkrat na mesec,al pa takrat ko gre skoz vrata,da se ma hitr znebi...
Ampak sem se že mal navadla,en čas je bla pa mal kriza...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2005 21:15:32   
TaRe*
:bravo::bravo::bravo:glih taka revca si kukr jaz..:(:(
Jaz sem jo naučila lubčke talat,zdaj jih pa vsi drugi dobijo,le jaz ne:(:(

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2005 21:21:51   
Annny
Vesela bodi, da imaš nekoga, ki ti otročka lahko pazi..:)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2005 21:25:50   
SANDY
Tud moja tašča je zakon in nima nikoli takih prebliskov. Mami je mami, tud če se z vsemi ostalimi dobro zastopi ;) Trina je moja!!!! :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2005 21:51:06   
puncica
Ja tud jst sem na mojga:love: včasih ljubosumna, a kaj naj, ga pač bol obrajta, sej danes pa mu je dala kajlo, ko je šel in ni bil cel dan doma:)- Sploh ni hotla k njemu ko je prišel:)-:)-:)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2005 23:15:02   
lin
Naša Lin je tudi nora na NONO(taščo)ampak je res ful fajn in se midve ful razumeva tako da ni panike.
Sem mogoče daj tudi jaz malo "ljubosumna"ma hitro me mine,pa še neki se mi ful dopade pri moji tašči ker ji non stop povdarja jaz sem nona ne mama,ker Lin včasih ko kaj hoče oz.ko hoče ali k meni ali k tatiju ali k noni reče mama mama mama in pol jo naša nona takoj popravi in ji reče jaz pa nisem tvoja mama ampak nona nona nona nona in pol reče Lin nona in jo šele takrat dvigne.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2005 5:03:25   
Lunca1
Jaz sem tudi edino na taščo ljubosumna. Se ji reži že ko skozi vrata stop, meni se pa cmera.:(( Pa fant pravi, da je to zato ker mene skoz gleda, nje pa ne. Ja a 4x na dan ni tudi pogosto al kako?:zmeden: Sem včasih prav slabe volje zaradi tega.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2005 7:49:58   
Anonimen
men se tut zdi da ma moja raj mojo mat k pa mene??!! pa kaj čm.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......