Jest sem pa en malček ljubosumna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Jest sem pa en malček ljubosumna (17.7.2005 21:04:30)

In sicer na to kako moj mali sonček ful porajta babi (mojo taščo). Saj je vse fino in me ful veseli, da se razumeta in ji ga lahko pustim v varstvo brez problema, pa tudi tašča je 1A, tako da ni panike. Ampak danes sem bila pa kar malo žalostna, ker takoj ko jo zagleda faše kar histerijo in mora takoj k njej. In danes meni in atiju ni hotel dati lubčka, njej pa takoj :(. Pa sam pri njej bi bil, mami takrat sploh ni važna.
Mal sem mogla potožit svojo majhno ljubosumnost, ampak saj vem, da so babice za razvajat ;).

LP; Bejba

TaRe* -> Jest sem pa en malček ljubosumna (17.7.2005 21:10:38)

Meni se to zdaj dogaja že drugič:(:(
Res je,da si bolj brez skrbi,ker veš da mu je z njo dobro,ampak...:zmeden2::zmeden2:
Moja tašča zna še fino poudarjat,če je kdo pri hiši.."glej,saj mamice sploh ne šmirgla...glavno,da je mama tukaj"
Saj sem bla na začetku žalostna,ampak saj se navadiš.

No,če je pa kaj bolana,al pa utrujena,pol ga pa ni boga,da bi jo od mamice spravu...:bravo::bravo::bravo:

ZARA -> Jest sem pa en malček ljubosumna (17.7.2005 21:13:37)

Joj,kaj bi morala pol jst rečt,k so ji vsi najboljši sam jst ne...men da lubčka enkrat na mesec,al pa takrat ko gre skoz vrata,da se ma hitr znebi...
Ampak sem se že mal navadla,en čas je bla pa mal kriza...

TaRe* -> Jest sem pa en malček ljubosumna (17.7.2005 21:15:32)

:bravo::bravo::bravo:glih taka revca si kukr jaz..:(:(
Jaz sem jo naučila lubčke talat,zdaj jih pa vsi drugi dobijo,le jaz ne:(:(

Annny -> Jest sem pa en malček ljubosumna (17.7.2005 21:21:51)

Vesela bodi, da imaš nekoga, ki ti otročka lahko pazi..:)

SANDY -> Jest sem pa en malček ljubosumna (17.7.2005 21:25:50)

Tud moja tašča je zakon in nima nikoli takih prebliskov. Mami je mami, tud če se z vsemi ostalimi dobro zastopi ;) Trina je moja!!!! :)

puncica -> Jest sem pa en malček ljubosumna (17.7.2005 21:51:06)

Ja tud jst sem na mojga:love: včasih ljubosumna, a kaj naj, ga pač bol obrajta, sej danes pa mu je dala kajlo, ko je šel in ni bil cel dan doma:)- Sploh ni hotla k njemu ko je prišel:)-:)-:)-

lin -> Jest sem pa en malček ljubosumna (17.7.2005 23:15:02)

Naša Lin je tudi nora na NONO(taščo)ampak je res ful fajn in se midve ful razumeva tako da ni panike.
Sem mogoče daj tudi jaz malo "ljubosumna"ma hitro me mine,pa še neki se mi ful dopade pri moji tašči ker ji non stop povdarja jaz sem nona ne mama,ker Lin včasih ko kaj hoče oz.ko hoče ali k meni ali k tatiju ali k noni reče mama mama mama in pol jo naša nona takoj popravi in ji reče jaz pa nisem tvoja mama ampak nona nona nona nona in pol reče Lin nona in jo šele takrat dvigne.:bravo::bravo::bravo:

Lunca1 -> Jest sem pa en malček ljubosumna (18.7.2005 5:03:25)

Jaz sem tudi edino na taščo ljubosumna. Se ji reži že ko skozi vrata stop, meni se pa cmera.:(( Pa fant pravi, da je to zato ker mene skoz gleda, nje pa ne. Ja a 4x na dan ni tudi pogosto al kako?:zmeden: Sem včasih prav slabe volje zaradi tega.

Anonimen -> Jest sem pa en malček ljubosumna (18.7.2005 7:49:58)

men se tut zdi da ma moja raj mojo mat k pa mene??!! pa kaj čm.

Stran: [1]