|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jedilne barve
20.7.2012 16:03:19   
bamoocham
Pozdravljene.

Prosim, če mi lahko katera pove, kako obarvate smetano.
Uporabljala sem do zdaj jedilne barve dr.Oetker, vse so lepo obarvale smetano, ne  rdeča se mi nikoli ne posreči. Vedno se obarva roza. Sem probala z dvema tubama rdeče barve, pa je spet prišlo roza. Pa z rdečo peso, pa je spet roza.. Ne vem, mi lahko katera svetuje še kaj druga?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jedilne barve
20.7.2012 16:09:53   
ronja
Foster's Clarc imam, že dolgo, ker jih malo uporabim. Sta pa rdeča in črna jedilna barva najbolj haklih (ne glede na znamko, samo pri nekaterih se sploh ne da dobit prave barve, drugje pa se da, ampak je treba dat precej barve not. Če nočeš preveč barvil, pa lahko recimo na tičino ali marcipan rišeš ali pa na smetano sprejaš.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2012 7:11:35   
bamoocham
Ronja, hvala vam za odgovor. Na F.Clarc se sploh nisem spomnila, bom s tem poskusila.

Oz.me bolj mika, da bi smetano sprejala. Bom malo pogooglala, kako pa kaj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2012 8:52:32   
TDTP
jaz barve vedno kupujem pri tej gospe in sem zelo zadovoljna! Dobiš od rahlih odtenkov do intenzivnih barv, odisno koliko barve umešaš v smetano! Malo pokukajte v njen album, ne bo vam žal! Jaz bom ravno danes nekaj eksperimentirala z njenimi bleščicami! lp
link: http://www.mojalbum.com/pitoncica

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2012 10:29:55   
marta82
Jaz tudi pri njej kupim. Tudi črna in rdeča prideta intenzivni (tisti v prahu). Tu si poglej, sta tudi črna (bager) in rdeča (lokomotiva na vlakcu).: Pikapolonica je pa še pobarvana z icing barvami. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1282110270246.32436.1754778535&type=3

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?