Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je romerjev sedež Kid plus06 Indira za pu... 29.8.2007 14:02:44
|
|
|
|
Felicity
|
A ta? Roza ni, tako da... Kot ti paše. Če pa pogledam vse skupaj na strani, bi mogoče za fanta res kakšen drug vzorec vzela.
< Sporočilo je popravil Felicity -- 29.8.2007 14:03:50 >
|
|
|
|
RE: Je romerjev sedež Kid plus06 Indira za pu... 29.8.2007 15:28:07
|
|
|
|
rainbow
|
Kot vidim, imajo vsi avtosedeži imena zraven, ženska za punčke in moška za fantke. Sem zaznala Jonas, Louis, Gregor, Phillip; Bjorn je recimo luštn. kaj pa vem, odvisno, ali bi rada bolj temne barve ali bolj žive. Čeprav preveč svetle tudi niso fajn, se vse pozna gor.
|
|
RE: Je romerjev sedež Kid plus06 Indira za pu... 29.8.2007 16:10:29
|
|
|
|
Adelina
|
Zdaj ko gledam, mi sploh več ne potegne za fanta, tako da bom najverjetneje Phillipa izbrala (ker izbiram le High line, ker se ful poti-tu pa so itak samo 3 vzorci na izbiro). Hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?