Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 7:23:31
|
|
|
|
sonjakk
|
Končno nama je uspelo - v 10. ciklusu ( trudiva se že od maja), je včeraj Baby Chack mini pokazal, dve lepi črtici :modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza:... Bom sicer juti zjutraj naredila še CB, da bom bolj ziher, pa poizkušala pozabiti oktoberski ss, da bo tokrat:duda:... Sem v 9nebesa, ja srečka:nosecka:...... Zdaj imam pred sabo sicer druge probleme, katero ginekologinjo izbrati(najraje v Domžalah - dr. Strah ali dr. Veber??????-lahko katera predlaga), da bo imela posluh za moj problem o koterem sem pred časom že pisala Delam namreč s kemikalijami (mutagenimi, kancerogenimi, teratogenimi itd.), tudi če kot delam samo v pisarni (kar bi po mnenju delodajalca tako okolje že zagotovljalo moje in otrokovo zdravje), kar seveda ni res, bi bila izpostavljena kemikalijam, saj so laboratoriji vedno odprti - imajo zračenje na hodnik, po hodnikih nam smrdi po kemikalijah, smo nad industrijsko halo iz katere spet prihajajo smradovi… vem kaj naredi delodajalec z nosečnico, postrani jo gleda, ima večinoma raje, da gre na bolniško….; za nosečnico je to en sam stress, bolje da gre na boliško; tako mi je rekla moja bivša ginekologinja, ko sem bila prvič noseča in sem ji razložila situacijo. Mislite, da je v Domžalah kakšna taka ginekologinja? Danes zjutraj (sem prva prišla na oddelek, sem kar na stežaj odprala okna, da bi se vsaj malo prezračilo - kljub -13oC, sam kaj ko se hodnikov nikakor ne da prezračit... Po eni strani tako srečna, po drugi pa že v skrbeh...
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 7:24:49
|
|
|
|
dory
|
:bravo::bravo::bravo: cestitke.. Ocitno je res nekaj v zraku...tko da se ze veselim,da bo tisti seznam bodocih noseck kmal prazen in da se boste preselile mal visje :)
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 7:25:38
|
|
|
|
Udb
|
:bravo::bravo::bravo: ČESTITKE!! Pa lepo nosečnost ti želim!
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 7:37:23
|
|
|
|
Sugy
|
čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 7:42:40
|
|
|
|
Natka1
|
Čestitke tudi iz moje strani!!! Super in vse dobro v naslednjih 9 mesecih ti želim! :bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::bravo::bravo: Natka
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 7:58:35
|
|
|
|
žlička
|
cestitke sonja:bravo::bravo::bravo:, zdaj se pa pazi in cimprej na bolnisko, da zavarujes svojega :duda:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 8:13:01
|
|
|
|
maya1
|
čestitke! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 8:33:22
|
|
|
|
Mojca20
|
:bravo::bravo::bravo: Čestitke, pa res čimprej na bolniško!
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 8:42:22
|
|
|
|
pupika
|
ČESTITKE!!! :bravo::bravo::bravo::bravo: Pazi nase in na :duda:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 8:42:23
|
|
|
|
pupika
|
ČESTITKE!!! :bravo::bravo::bravo::bravo: Pazi nase in na :duda:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 8:53:04
|
|
|
|
emaa
|
Čestitke :bravo::bravo: Vse, ki jih jaz poznam pri dr. Strahovi dobijo bolniško brez problema (je tudi moja g). LP
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 9:33:35
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::)-:rozica::angel::metulj::love::duda::bravo::rozica::)- čestitke, pa izberi dr. Strah. cmokec
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 9:39:24
|
|
|
|
ElaM
|
Bravo :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 10:18:30
|
|
|
|
Tejčika
|
Tudi jaz čestiam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 10:20:32
|
|
|
|
Skye
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: tud od mene;)
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 10:24:45
|
|
|
|
tinkamiška
|
Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:! Vse najlepše:rozica: Tinka
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 10:24:50
|
|
|
|
larisa
|
Čestitke!!!!!!!:bravo::bravo::bravo: Uživaj v 9nebesa. Jaz imam pa dr.Veber pa sem zadovoljna, vem pa da je dr.Strah-ova ful dobra, če lahko izbiraš izberi njo. LP
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 10:30:25
|
|
|
|
baguSka
|
Čestitke še od mene..:rozica: Želim ti vse naj naj nadaljnih nekaj mesecev in čimlepšo nosečnost..:rozica:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 11:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no ta zima pe je res mrzla:)-vse ste se tako stiskale in grele,da bo poleti in jeseni ogromno dela:)-:)-Čestitke zdravo in mirno nosečnost:bravo::nosecka::nosecka::duda::angel::metulj::kuza::sloncek::zajcek::muca:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 13:50:52
|
|
|
|
Sisy
|
čestitke :rozica: lepo nosečnost s čim manj nosečniškimi težavami ti želim....:rozica:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 15:32:48
|
|
|
|
mujcek
|
:bravo::bravo::bravo: upam, da boš tudi s službo uredila:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 16:42:08
|
|
|
|
luna39
|
Sonjakk, kok sem še jaz vesela. Po moje so tebi te kemikalije prav pomagalo, da se je tako hitro prijelo. Pošlji jih še meni, mogoče mi kakšnega železa ali pa kisika manjka tam notri. Čestitam :racka::angel::angel::angel::duda::rozica::duda::rozica:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 18:15:49
|
|
|
|
chips
|
ČESTITKE!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Upam da bo tudi meni kmalu uspelo!!1 Ne vem kaj mi je zadnje čase,, ful me neki krči grabijo pod trebuhom in to po M:hudicek:. Ali je to kaj narobe?? A mogoce kdo ve za kaj ???
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 18:28:21
|
|
|
|
baguSka
|
Chips tud men se to dogaja pa ne vem kaj je to..:zmeden2: To se mi še nikol ni zgodil pol po tem k je M že šla..:zmeden:
|
|
|
|
Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! 31.1.2005 21:15:57
|
|
|
|
Anitka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke novi srečki :nosecka: pa lepo nosečnost ti želim! Anitka:metulj:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?