sonjakk -> Jaz sem kar za pod črto - JUPI !!!!!!!!!!!!!! (31.1.2005 7:23:31)
|
Končno nama je uspelo - v 10. ciklusu ( trudiva se že od maja), je včeraj Baby Chack mini pokazal, dve lepi črtici :modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza:... Bom sicer juti zjutraj naredila še CB, da bom bolj ziher, pa poizkušala pozabiti oktoberski ss, da bo tokrat:duda:... Sem v 9nebesa, ja srečka:nosecka:...... Zdaj imam pred sabo sicer druge probleme, katero ginekologinjo izbrati(najraje v Domžalah - dr. Strah ali dr. Veber??????-lahko katera predlaga), da bo imela posluh za moj problem o koterem sem pred časom že pisala Delam namreč s kemikalijami (mutagenimi, kancerogenimi, teratogenimi itd.), tudi če kot delam samo v pisarni (kar bi po mnenju delodajalca tako okolje že zagotovljalo moje in otrokovo zdravje), kar seveda ni res, bi bila izpostavljena kemikalijam, saj so laboratoriji vedno odprti - imajo zračenje na hodnik, po hodnikih nam smrdi po kemikalijah, smo nad industrijsko halo iz katere spet prihajajo smradovi… vem kaj naredi delodajalec z nosečnico, postrani jo gleda, ima večinoma raje, da gre na bolniško….; za nosečnico je to en sam stress, bolje da gre na boliško; tako mi je rekla moja bivša ginekologinja, ko sem bila prvič noseča in sem ji razložila situacijo. Mislite, da je v Domžalah kakšna taka ginekologinja? Danes zjutraj (sem prva prišla na oddelek, sem kar na stežaj odprala okna, da bi se vsaj malo prezračilo - kljub -13oC, sam kaj ko se hodnikov nikakor ne da prezračit... Po eni strani tako srečna, po drugi pa že v skrbeh...
|
|
|
|