|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz pa...
25.11.2004 16:47:14   
Jessy
še kar čakam, na M. :) Naj bi prišla 23.11., pa je do zdaj še ni bilo. :miska: Mislim, da je vsem jasno, da sem srečna, ker je ni. he..he...he...

Ne upam si še nič misliti, če sem mogoče noseča, ampak nameravam počakati še kak dan ali vsaj do ponedeljka, da vidim, če je res ne bo. Šele nato grem po CB.
Je pa full dober feeling, ko si nekako v dvomih, po eni strani imaš občutek, da pride M, po drugi strani pa upaš, da je ne bo in v to tudi delno verjameš.

No, drage dame...to sem hotela deliti z vami. Upam, da bom tokrat res "karakter" in počakala do ponedeljka s testom, saj me je enkrat že malce izučilo! Pa seveda, da bo pokazal tisti magični :modri:.

Lep dan vam želim in veliko :sloncek::sloncek::sloncek:!

Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jaz pa...
25.11.2004 16:59:24   
Skye
brez skrbi Jessy, sem poklicala teto z krvavca, pa mi je rekla, da če si bla pridna, je ne bo:) Šalo na stran, upam, da ti bo uspelo. Poročaj;)

Pozdravček
Skye

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jaz pa...
25.11.2004 17:02:08   
clea
Oj,
upam da ne bo tetke:hudicek:in da si res :nosecka:!!!
Poznam ta tvoj občutek ko čakaš da pride ampak upaš da je ne bo.
Jaz jo pa pričakujem oz. NE pričakujem jutri.
Bom držala pesti,da je ne bo te grde:hudicek: in da boš v ponedeljek zagledala:modri::roza: in da boš potem 9nebesa!
Sporoči ko bo kaj novega!

Lep pozdrav in eno:rozica: vsem!!!

Clea

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jaz pa...
25.11.2004 17:08:17   
cmokec
Držim pesti za vaju. Upam, bodo v tem vikendu, ki prihaja, prijavljale same :nosecka: , solze pa naj bodo solze sreče.

cmokec

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jaz pa...
25.11.2004 19:24:37   
Jessy
Clea, tudi zate upam, da je ne bo.
Jaz sem že sporočila na vse mejne prehode, naj tisto tetko zadržijo na meji za nekaj časa, da vse zanosimo. So rekli, da bodo poskusili! :)

Ooooo, da bi le!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jaz pa...
25.11.2004 21:56:14   
Anitka
JESSY jaz mislim, da je to to in da si končno srečka :nosecka: Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo test potrdil mojo domnevo in da bo + kar zažarel.

Pa srečno,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jaz pa...
25.11.2004 22:40:26   
Jessy
Anitka, naj se ti pozlatijo besede!;)

Tudi jaz upam, da je v meni :duda:. Do zdaj M še vedno ni! Joj, se mi že kar malce smeji! Bomo še malce počakali! Ne smem se prezgodaj veseliti, saj še kako prerada pride, kadar ni treba!

Hvala!
Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jaz pa...
26.11.2004 7:11:50   
Jessy
:sloncek::sloncek: Še vedno je ni!!! :sloncek::sloncek:

Zdaj pa že samo na to M mislim....:miska::miska::miska:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jaz pa...
26.11.2004 7:13:15   
Skye
hehe, čestitke. Pridna tetka z krvavca:)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jaz pa...
26.11.2004 7:20:29   
Skye
še nekaj, kako zdržiš brez testa....jaz bi ga že zdavnaj naredila...bi radovednost prevelika:)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jaz pa...
26.11.2004 9:01:36   
pi
Kdaj bo naredila test in nam sporočila veselo novičko ?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jaz pa...
26.11.2004 9:18:05   
Teni_
Držim pesti, da je ne bo in boš lahko sporočila, da si:nosecka:. Tudi jaz se sprašujem, kako vzdržiš. Jaz sem delala test, že takoj 1. dan. No, seveda je pokazal samo eno črtico, pa sem čez dva dni ponovila. Potem pa je bilo. Sem bila pa full nestrpna. No, glej, da javiš, ko boš naredila test.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jaz pa...
26.11.2004 9:24:38   
baby23
MojcaH: Kateri test pa si delala, ko ti ni pokazalo?

A si imela kakšne znake da si :nosecka:??

tnx

Baby23

P.s.: pa lepo nosečnost ti želim:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jaz pa...
26.11.2004 9:58:04   
Teni_
Najprej sem delala CB, potem pa tistega na r...(ne spomnim se točno imena), stane nekaj čez 300 SIT. Znakov pa nisem imela nobenih, razen, da sem bila 100%, da sem noseča, ker sem imela prej M vedno točno kot uro.

Aja, nisem zdaj noseča, sem že rodila. Bomo pa verjetno drugo leto delali na 2. otrokecu.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.