Jaz pa... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Jessy -> Jaz pa... (25.11.2004 16:47:14)

še kar čakam, na M. :) Naj bi prišla 23.11., pa je do zdaj še ni bilo. :miska: Mislim, da je vsem jasno, da sem srečna, ker je ni. he..he...he...

Ne upam si še nič misliti, če sem mogoče noseča, ampak nameravam počakati še kak dan ali vsaj do ponedeljka, da vidim, če je res ne bo. Šele nato grem po CB.
Je pa full dober feeling, ko si nekako v dvomih, po eni strani imaš občutek, da pride M, po drugi strani pa upaš, da je ne bo in v to tudi delno verjameš.

No, drage dame...to sem hotela deliti z vami. Upam, da bom tokrat res "karakter" in počakala do ponedeljka s testom, saj me je enkrat že malce izučilo! Pa seveda, da bo pokazal tisti magični :modri:.

Lep dan vam želim in veliko :sloncek::sloncek::sloncek:!

Jessy

Skye -> Jaz pa... (25.11.2004 16:59:24)

brez skrbi Jessy, sem poklicala teto z krvavca, pa mi je rekla, da če si bla pridna, je ne bo:) Šalo na stran, upam, da ti bo uspelo. Poročaj;)

Pozdravček
Skye

clea -> Jaz pa... (25.11.2004 17:02:08)

Oj,
upam da ne bo tetke:hudicek:in da si res :nosecka:!!!
Poznam ta tvoj občutek ko čakaš da pride ampak upaš da je ne bo.
Jaz jo pa pričakujem oz. NE pričakujem jutri.
Bom držala pesti,da je ne bo te grde:hudicek: in da boš v ponedeljek zagledala:modri::roza: in da boš potem 9nebesa!
Sporoči ko bo kaj novega!

Lep pozdrav in eno:rozica: vsem!!!

Clea

cmokec -> Jaz pa... (25.11.2004 17:08:17)

Držim pesti za vaju. Upam, bodo v tem vikendu, ki prihaja, prijavljale same :nosecka: , solze pa naj bodo solze sreče.

cmokec

Jessy -> Jaz pa... (25.11.2004 19:24:37)

Clea, tudi zate upam, da je ne bo.
Jaz sem že sporočila na vse mejne prehode, naj tisto tetko zadržijo na meji za nekaj časa, da vse zanosimo. So rekli, da bodo poskusili! :)

Ooooo, da bi le!!!!

Anitka -> Jaz pa... (25.11.2004 21:56:14)

JESSY jaz mislim, da je to to in da si končno srečka :nosecka: Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo test potrdil mojo domnevo in da bo + kar zažarel.

Pa srečno,
Anitka:metulj:

Jessy -> Jaz pa... (25.11.2004 22:40:26)

Anitka, naj se ti pozlatijo besede!;)

Tudi jaz upam, da je v meni :duda:. Do zdaj M še vedno ni! Joj, se mi že kar malce smeji! Bomo še malce počakali! Ne smem se prezgodaj veseliti, saj še kako prerada pride, kadar ni treba!

Hvala!
Jessy

Jessy -> Jaz pa... (26.11.2004 7:11:50)

:sloncek::sloncek: Še vedno je ni!!! :sloncek::sloncek:

Zdaj pa že samo na to M mislim....:miska::miska::miska:

Skye -> Jaz pa... (26.11.2004 7:13:15)

hehe, čestitke. Pridna tetka z krvavca:)

Skye -> Jaz pa... (26.11.2004 7:20:29)

še nekaj, kako zdržiš brez testa....jaz bi ga že zdavnaj naredila...bi radovednost prevelika:)

pi -> Jaz pa... (26.11.2004 9:01:36)

Kdaj bo naredila test in nam sporočila veselo novičko ?

Teni_ -> Jaz pa... (26.11.2004 9:18:05)

Držim pesti, da je ne bo in boš lahko sporočila, da si:nosecka:. Tudi jaz se sprašujem, kako vzdržiš. Jaz sem delala test, že takoj 1. dan. No, seveda je pokazal samo eno črtico, pa sem čez dva dni ponovila. Potem pa je bilo. Sem bila pa full nestrpna. No, glej, da javiš, ko boš naredila test.

Lp,
Mojca:rozica:

baby23 -> Jaz pa... (26.11.2004 9:24:38)

MojcaH: Kateri test pa si delala, ko ti ni pokazalo?

A si imela kakšne znake da si :nosecka:??

tnx

Baby23

P.s.: pa lepo nosečnost ti želim:rozica:

Teni_ -> Jaz pa... (26.11.2004 9:58:04)

Najprej sem delala CB, potem pa tistega na r...(ne spomnim se točno imena), stane nekaj čez 300 SIT. Znakov pa nisem imela nobenih, razen, da sem bila 100%, da sem noseča, ker sem imela prej M vedno točno kot uro.

Aja, nisem zdaj noseča, sem že rodila. Bomo pa verjetno drugo leto delali na 2. otrokecu.

LP,
Mojca:rozica:

Stran: [1]