pridna_janja
|
Sem se spomnila kako je enkrat mene,oz.se moje zraven,moj moz nasopal. Klice z mobija,da je imel nesreco,z avtom letel cez most,in zdaj avto okol obrnjen in on v njem se ne more premikati.Mi ze cist paniko,kje tocno je,da poklicemo resevalce...pa napise,da jih je ze on,jih ravn slisi kako prihajajo.No v glavnem,potem se pa meni malo cudno zazdi,clovek tako fertik,pa sms-je posilj IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem se spomnila kako je enkrat mene,oz.se moje zraven,moj moz nasopal. Klice z mobija,da je imel nesreco,z avtom letel cez most,in zdaj avto okol obrnjen in on v njem se ne more premikati.Mi ze cist paniko,kje tocno je,da poklicemo resevalce...pa napise,da jih je ze on,jih ravn slisi kako prihajajo.No v glavnem,potem se pa meni malo cudno zazdi,clovek tako fertik,pa sms-je posilja Potem spet drugic,sem nekaj zbolela in poslje sms,da pozna enega res dobrega zdravnika,Dr.Kamga.Mi bo kao uredil termin.No,je slo par sms-jev preden sem ugotovila...DrKamga Potem je spet brata nasopal,da je v bolnici,hudo bolan.Brat ze spakira kovcek(moj v Stuttgartu on v Hamburgu),gre na zeleznisko.... In se in se...res norc. wauuu to je pa hudo nagajal