Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem se spomnila kako je enkrat mene,oz.se moje zraven,moj moz nasopal. Klice z mobija,da je imel nesreco,z avtom letel cez most,in zdaj avto okol obrnjen in on v njem se ne more premikati.Mi ze cist paniko,kje tocno je,da poklicemo resevalce...pa napise,da jih je ze on,jih ravn slisi kako prihajajo.No v glavnem,potem se pa meni malo cudno zazdi,clovek tako fertik,pa sms-je posilja Potem spet drugic,sem nekaj zbolela in poslje sms,da pozna enega res dobrega zdravnika,Dr.Kamga.Mi bo kao uredil termin.No,je slo par sms-jev preden sem ugotovila...DrKamga Potem je spet brata nasopal,da je v bolnici,hudo bolan.Brat ze spakira kovcek(moj v Stuttgartu on v Hamburgu),gre na zeleznisko.... In se in se...res norc. ja res. norc. dobesedno. Čisto dobesedno. Ne razumem ljudi, ki se gredo takšne stvari "hecati". tudi nam se je en "prijatelj" zmišljeval, da ima raka na pljučih. Bil nam je dolžan denar in je imel 101 izgovor zakaj ne more prinesti. Nismo se glih smejali.... bi rekla Glede norca.To je moj moz ne tvoj,tako da jaz ga lahko poimenujem norc-mi ne bi zameril,ti pa ne.Itak ga sploh ne poznas. Niti ga ne mores primerjati s tvojim znancem,ker moj se heca ne da laze,zaradi koristoljubja.Ga folk pozna in jim je smesno.Jim-nam,vsaj popestri dan.Na racun bolezni se saliti res ni na mestu,vendar se sali iz svojega zdravja,tako da...
|