|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarcice!?!
13.8.2005 7:13:46   
lumpy
No, danes sem pa jaz med prvimi. Se cudite sobota jaz pa ob sedmih zjutraj rogovilim okrog?
Grem namrec po nakupih za :duda: in mogoce kaj za sebe, pa dokler se moj:love: spravi imam cas z vami poklepetat.

Zelim vam prijetno soboto pa se kaj slisimo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarcice!?!
13.8.2005 9:18:02   
AlenkaIST
Škoda, da nisi rogovilila tam okoli 5 zjutraj. Meni je bilo blazno dolgčaš, ker sem bila spet ko sova. No ja, pa drugič.
lep podaljšan vikend vsem skupaj!!:sloncek::sloncek:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarcice!?!
13.8.2005 9:21:42   
Nyah*
Ufffffff sta zgodnji:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:!

Jaz sem pa ponoci slabo spala, pa sem zjutraj malo podalsala, spet glavobol:((:((, ne vem vec, kaj naj, sem pa trmasta in nocem lekadolov jemat...

Zunaj je soncek, gremo veeeeeeeeeeeeeeeen:bravo::bravo:

Lep vikend vsem, grem si na trznico kupit koruzo in jo kuhat njammmiiiii!:bravo::bravo:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarcice!?!
13.8.2005 9:22:59   
AlenkaIST
Kje je sonce?? Pri nas je 13 stopinj!!:zmeden2:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarcice!?!
13.8.2005 9:28:24   
Nyah*
No o stopinjah ne bi govorila, samo soncek je pa le :)-:)-:)-:)-.

Je treba termovelur ven povlect, kaj pa si mislila, saj je ja avgusta punca :)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarcice!?!
13.8.2005 12:17:30   
Anonimen
ojla punce! Mene je tut vreme zadnja dva dneva nagajalo. Med nosečnostjo sem zgleda vremensko občutljiva, se počutim, kot bi me vlak povozil. Danes je bolje, čeprav me je ponoči zob bolel :(( (še nikoli v mojem življenju me zob ni bolel med tednom, ko delajo zobarji ampak VEDNO za vikende ali praznike, ko tudi dežurni ne delajo - bemu!)

Nyah, meni pri glavobolu pomaga VELIKO počitka (spanje v trdi temi in tišini), VELIKO VODE in čimmanj stresa. Kupila sem si eterično olje sivke, ki pomirja. Vrečko s posušeno sivko imam tudi v postelji ob blazini. Res mi pomaga.

A je mogoče še katera med januarčicami, da svojega deteta še ne čuti?! Jz jutri stopim v 18.t in ga še ne čutim.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarcice!?!
13.8.2005 12:49:34   
dadica
POzdravljene

caffee tudi jaz mislim da še ne čutim prav otroka.včasih majhne mehurčke če pa položim roko pa nič.v bistvu če si prvič noseča imaš čas do 24 tedna.

lp dadica

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?