Januarcice!?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lumpy -> Januarcice!?! (13.8.2005 7:13:46)

No, danes sem pa jaz med prvimi. Se cudite sobota jaz pa ob sedmih zjutraj rogovilim okrog?
Grem namrec po nakupih za :duda: in mogoce kaj za sebe, pa dokler se moj:love: spravi imam cas z vami poklepetat.

Zelim vam prijetno soboto pa se kaj slisimo.

AlenkaIST -> Januarcice!?! (13.8.2005 9:18:02)

Škoda, da nisi rogovilila tam okoli 5 zjutraj. Meni je bilo blazno dolgčaš, ker sem bila spet ko sova. No ja, pa drugič.
lep podaljšan vikend vsem skupaj!!:sloncek::sloncek:

Nyah* -> Januarcice!?! (13.8.2005 9:21:42)

Ufffffff sta zgodnji:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:!

Jaz sem pa ponoci slabo spala, pa sem zjutraj malo podalsala, spet glavobol:((:((, ne vem vec, kaj naj, sem pa trmasta in nocem lekadolov jemat...

Zunaj je soncek, gremo veeeeeeeeeeeeeeeen:bravo::bravo:

Lep vikend vsem, grem si na trznico kupit koruzo in jo kuhat njammmiiiii!:bravo::bravo:

AlenkaIST -> Januarcice!?! (13.8.2005 9:22:59)

Kje je sonce?? Pri nas je 13 stopinj!!:zmeden2:

Nyah* -> Januarcice!?! (13.8.2005 9:28:24)

No o stopinjah ne bi govorila, samo soncek je pa le :)-:)-:)-:)-.

Je treba termovelur ven povlect, kaj pa si mislila, saj je ja avgusta punca :)-:)-:)-:)-.

Anonimen -> Januarcice!?! (13.8.2005 12:17:30)

ojla punce! Mene je tut vreme zadnja dva dneva nagajalo. Med nosečnostjo sem zgleda vremensko občutljiva, se počutim, kot bi me vlak povozil. Danes je bolje, čeprav me je ponoči zob bolel :(( (še nikoli v mojem življenju me zob ni bolel med tednom, ko delajo zobarji ampak VEDNO za vikende ali praznike, ko tudi dežurni ne delajo - bemu!)

Nyah, meni pri glavobolu pomaga VELIKO počitka (spanje v trdi temi in tišini), VELIKO VODE in čimmanj stresa. Kupila sem si eterično olje sivke, ki pomirja. Vrečko s posušeno sivko imam tudi v postelji ob blazini. Res mi pomaga.

A je mogoče še katera med januarčicami, da svojega deteta še ne čuti?! Jz jutri stopim v 18.t in ga še ne čutim.

dadica -> Januarcice!?! (13.8.2005 12:49:34)

POzdravljene

caffee tudi jaz mislim da še ne čutim prav otroka.včasih majhne mehurčke če pa položim roko pa nič.v bistvu če si prvič noseča imaš čas do 24 tedna.

lp dadica

Stran: [1]