|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice
18.7.2005 8:33:11   
štručka
Dobro jutro punce!

Kako ste po tej krasni, hladni, lepo prespani noči?
Jest sem polna energije:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarčice
18.7.2005 8:39:12   
Nyah*
Hello!

Tudi jaz se pocutim krasno :bravo::bravo::bravo::bravo:, vikend je bil prelep, vse ok, pocujt fino , vse ok!

Pa ostale, slabosti ni vec kaj?

Lep dan:rozica::rozica::rozica:!

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarčice
18.7.2005 8:45:44   
štručka
Po mojem smo iz "tahudega" že ven in je čas za naše lepše dneve:sloncek:

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarčice
18.7.2005 8:56:07   
Natasa-6
Dobro jutro! Tudi jaz sem fajn, smo bili v soboto na poroki od prijateljev in je bilo super. Drugače pa mi še vedno ne diši hrana in tak zoprn okus imam v ustih. Je bilo tudi prvič tako, vseh 9 mesecev. Upam, dabo tokrat prej minilo...

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarčice
18.7.2005 10:04:06   
pikica*
Ojla punce!

Mene pa tale vročina ubija. Če sem v kakšnem klimatiziranem prostoru, še gre, drugače sem pa čisto brez moči in energije. Poleg tega me pa še vedno po malem dajejo slabosti. Bruham sicer ne, ampak mi vsake toliko postane slabo. Upam, da se bo to kmalu nehalo. Vseeno pa je počutje (v primerjavi s tistim nekaj tednov nazaj) precej boljše.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarčice
18.7.2005 10:16:43   
nuka
Dobro jutro punce!

Sem prišla iz tako težko pričakovanega UZ. Pravjo da je moja mala pikica velika za 10 tednov in ne za 12, tako da imam še en kontrolni UZ čez 3 tedne. Takrat mi bo tudi določil rok.

Srček je tko lepo bil, pa take fletne rokice so se vidle
9nebesa.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarčice
18.7.2005 10:28:09   
Anonimen
Meni tudi ne paše tale vročina in sonce...:(

(odgovor članu štručka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarčice
18.7.2005 10:32:49   
štručka
Punce, kdaj pa imate nuhalno? Jest jo imam čez dva dni in se že kat tresem od nestrpnosti...komaj čakava:sloncek::sloncek:

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarčice
18.7.2005 12:41:23   
pikica*
Jaz sem jo imela pred enim tednom. Luškan pregled, ampak raje ne pričakuj preveč, da ne boš razočarana. Odvisno od tega, kje jo boš imela. Lahko traja samo nekaj minut, par besed, slikica in konec. Ti pa želim, da boš vseeno imela boljšo izkušnjo:)

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarčice
18.7.2005 12:44:03   
štručka
Kam pa si šla nanuhalno? Jest sem čisto navdušena in komaj čakam...hmm...bi se znalo zgodit, da bom razočarana:zmeden:...sploh če bo prehitro mimo.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarčice
18.7.2005 13:11:39   
Nyah*
Tut jest mam nuhalno v sredo, greva oba z :love:, komaj cakava, pa se vseeno bojim, da bom na koncu razocarana, ker grem na Jesenicah, kjer je baje G zelo redkobeseden med NS.

Ampak nenazadnje gremo na nuhalno zato, da se prepricamo, da je vse ok, to tudi ze veliko pomeni ane!
Svoje :duda: bomo pa se kar nekajkrat videle na UZ, tako da :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: se bomo v teh 9 mesecih dodobra spoznali z njimi :)-:)-:)-.

Vseeno, samo da smo vse ok :bravo::bravo::bravo::bravo:!
Januarke smo korenine ane :bravo::)-:bravo::)-!

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarčice
18.7.2005 14:00:12   
štručka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Itak, da smo januarke korenine....naši:duda: pa tudi!

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarčice
18.7.2005 14:14:30   
pikica*
Jaz sem šla na NS k moji gin., dr. Jerman Kačič. Zelo redkobesedna. Pač nima občutka za delo z ljudmi. Moj :love: je bil nad njenim odnosom čisto razočaran. Ampak najinega :duda: sva pa le videla in to je bilo najpomembnejše (seveda poleg tega, da je z njim vse ok).
Opozorila pa sem te zato, ker je še nekaj deklet tukaj gor potožilo, da so bile na koncu malce razočarane nad pregledom in je včasih bolje, če ne pričakuješ preveč, ker si potem lažje pozitivno presenečena:) Ampak, kot sem rekla, držim pesti, da bo tvoja izkušnja popolnoma drugačna.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarčice
18.7.2005 14:17:27   
LE&TA
Ojla po dolgem času!

Sem brez računalnika zato me ni nič tu! Upam da ga dobim ta teden, je šel na popravilo!!!
Drugače pa sem dobro, moj :love: je na dopustu tko da mal pohajava okrog, delava enodnevne izlete po Sloveniji! Včeri sva bla u Bovcu in na Kaninu. Je bla moja :duda: že nad 2000m nadmorske!:):) jUTRI PA MAL NA MORJE!

Kaj pa ve, se greste kaj namočit? A vam bušiji kaj rastejo?

Lepo se mejte in uživajte, jst pa se oglasim ko dobim nazaj moj računalnik!!

Čao!!:sloncek:

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarčice
18.7.2005 14:27:36   
tinkamiška
Ta vikend je bil res naporen in zdej imam čas, da se malo oglašam.

Rija, si me spraševala za Schmida iz Celovca, kjer bi rada naročila opremo za najinega:duda: Sva mu poslala mail, pa nama je odpisal, da ne drži več Hauckove opreme in zdej čakava na kataloge, da vidiva, kaj sploh nudi. sva imela namen naročit skoraj vse od Haucka, ker so nama všeč stvari in tudi kvaliteta se nama zdi kr uredu. Ko bo kej novega ti pa napišem;)

Drugače sem pa bolj tako-tako. V soboto sem bila na eni poroki in sem padla skupaj. Mam potolčeno koleno, drugega pa ni hujšega. Je bil možek zraven in me je prijel, da se nisem še z glavo kam udarila. Zdej si pa nikamor ne upam sama, ker se mi vrti,ko hudič. Sem bila danes tudi na pregledu in je z najinim:duda: vse redu, srček bije in zgleda, da se počuti dobro. Za to sem pa res vesela. S e pa moram izogibat soncu, veliko pit in pridno papat. Zdej imam +4kg, kar je baje čisto vredu.

Toliko novičk od mene.

Lepo se imejte in super počutje vam želim:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Januarčice
18.7.2005 14:38:40   
rija
tinka hvala za odgovor. sploh še nimam volje gledat nobene opreme. bom najprej počakala na ac in rezultate. sem postala kar malo vraževerna... in ko bo vse ok, potem pa navali narode! bo kartica kar pošteno trpela...
moj trebušček še vedno ni nič posebnega, zredila sem se za 1 kg, slabosti ni več, pač pa sem malo bolj utrujena. pa moj pikec se nekak čudno obrača, tako da mam na momemte kar krepko zatrdlino na levi strani. sem se prvič sploh zelo prestrašila, ko sem ga zatipala.
rija 14t

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?